Til nye og igangværende byggeprojekter bl.a. i Århus og Herningområdet søges selvdreven

Projektleder

Solid byggevirksomhed med en stærk, jysk kultur og moderne medarbejdersyn

 

Jobbet:

Med udgangspunkt fra kontoret i Herning og din kommende byggeplads, og med reference til produktionsledelsen, får du et selvstændigt projektansvar, der bliver endeligt defineret ud fra det projekt, du lander på. Dine opgaver vil spænde bredt, og du bliver en del af processen, lige fra de indledende forberedelser i forbindelse med projektopstart, herunder opstart af byggeplads, over entrepriseindkøb efterfulgt af en løbende tæt byggestyring og kvalitetssikring, til aflevering af det færdige byggeri.

Du vil ligeledes blive et væsentligt omdrejningspunkt, når det gælder efterkalkulation og evaluering af det samlede byggeforløb. Du er således én af de få i branchen, der virkelig magter at levere en effektiv projektstyring med fokus på tid, kvalitet og økonomi.

Du kommer til at løse dine opgaver i et miljø præget af ”frihed under ansvar”. Du skal således trives med at tage ansvar, og du skal motiveres af personlig udvikling, men du vil hele tiden få sparring fra en nærværende og kompetent ledelse.

Kvalifikationer

Du er en dygtig projektleder, og du kan dokumentere, at du selvstændigt og med succes har gennemført projektledelse og leveret godt, både målt på tid, økonomi og kvalitet. Ligeledes har du en relevant byggeteknisk uddannelse. Du har en høj arbejdskapacitet og ikke mindst arbejdsmoral, og din lederstil afspejler gennemslagskraft, overblik, struktur og engagement. Herudover har du en positiv tilgang til selv de mest udfordrende opgaver og et godt humør, der smitter af på dine omgivelser.

Gode kommunikations- og forhandlingsevner er desuden væsentlige egenskaber. Både din performance og dit potentiale ligger således noget over gennemsnittet inden for branchen – ikke mindst, fordi virksomheden gerne ser, at medarbejderne har et vækst- og udviklingspotentiale.

Du tilbydes:

Et spændende og selvstændigt job i en solid, landsdækkende byggevirksomhed, der tilbyder en rigtig god virksomhedskultur og nogle gode rammer at fungere under i hverdagen. Den rette profil, med en god balance mellem evner og ambitioner, får således en unik mulighed for at bevise sine færdigheder som projektleder – du får således en enestående mulighed for at udvikle dig i en innovativ virksomhed med en flad organisation.

Du får et tæt samarbejde med engagerede og kompetente kolleger, og du vil opleve et miljø præget af en uformel omgangstone, professionalisme, handlekraft samt hurtige beslutningsprocesser og godt humør.
Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Din ansøgning mærkes ”01.07.03” og mailes til stilling@eandersen.dk 

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores ledige stillinger, hvilket er fordi, vi løbende læser ansøgninger igennem og indkalder til samtaler. Først når vi har fundet den rette kandidat, lukker vi rekrutteringsprocessen ned.

keyboard_arrow_up