Udsigt fra 3. sal i Udsigtsparken

9. maj 2018

På Irma-koncernens gamle domicilområde ved Korsdalsvej i Rødovre, hvor en helt ny bydel vokser frem, er endnu et byggeri skudt godt i vejret: På byggefelt 7 er Elf Developments nyeste boligbyggeri Udsigtsparken nu oppe i tredjesalshøjde. 

JFP, som opfører byggeriet i totalentreprise, kan melde om en tidsplan, der holder og et projekt, der kører på skinner. Vi påbegyndte arbejdet i oktober sidste år, blandt andet med vores eget søsterselskab JFP Murer & Tømrer på betonarbejdet, og har i hele vinterperioden kørt med fuld produktion, hvor vi har udført jord- og kloakarbejde, samt påbegyndt elementmontagen. Lige nu er vi i gang med at montere 3. etage. Siden byggestarten har der ikke været en eneste arbejdsulykke på projektet, hvilket vi naturligvis er både glade for og stolte over.

Byggeriet kommer til at bestå af 46 boliger i 4 og 6 etager med et samlet boligareal på cirka 5.100 m2 samt kælder og parkeringskælder på i alt 1.810 m2. Udtrykket bliver mørke mursten og med hvide vinduer og altaner. Foruden byggeriet står JFP også for ude- og fællesarealerne.

Byggeriet skal efter planen afleveres medio februar.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up