DMJX Campus Katrinebjerg, Aarhus

Bygherre
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
Arkitema Architects

Ingeniør
Midtconsult og Sweco Danmark A/S

Omfang
8.200 m2 bygning, 4.000 m2 p-kælder

Udført
2017 - 2019

JFP opfører DMJX Campus Katrinebjerg i totalentreprise. Byggeriet skal rumme undervisnings- og studiefaciliteter med auditorier, studiebokse og kontorer - til mediecenter, kantine, studiecafé og bibliotek. Desuden indeholder projektet parkeringskælder, atrium og tagterrasser.

Det nye DMJX bliver placeret tæt op ad det indre campus-strøg. I udtrykket har det været magtpåliggende at byde ind med et projekt, som tør gå forrest i udtryk, kvalitet og funktionalitet, da byggeriet får en meget central rolle i den nye campus – både i kraft af sin placering og som en af de første spillere i det nye område.

Der etableres p-kælder i 2 niveauer under terræn. På terræn etableres en forplads mod Helsingforsgade, med plads til cykel- og bilparkering mellem de grønne arealer. På tag i niveau 2 etableres en stor taghave med offentlig adgang. Øvrige tage udføres som grønne tage, undtaget en enkelt tagflade som skal anvendes til opsamling af regnvand til toiletskyl.

Bygningen opføres som lavenergibyggeri klasse 2020. 
Det endelige byggeri skal stå færdigt og afleveres i sommeren 2019.

jfp-citationstegn

Løsningsorienterede med respekt for underentreprenørerne
”Jeg har samarbejdet med JFP i forskellige virksomheder i knap 15 år og er meget glad for samarbejdet. De har respekt for den viden, der ligger hos os underentreprenører, og de er løsningsorienterede. Det er altid det bedste resultat, de går efter, og så har de beslutningsdygtige folk på byggerierne, som gør samarbejdet smidigt. Omkring sikkerhed på pladsen er de krævende, men det er jeg kun glad for, så vi undgår ulykker,”

Brian Steffensen, Direktør - DC Entreprise, som står for elementmontagen på DMJX Campus i Aarhus


Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up