Kundeudtalelse

AAB Bryndumsvej, Silkeborg - Årstiderne Arkitekter

Sikkert i mål takket være et smidigt samarbejde

"AAB Silkeborgs afdeling på Bryndumsvej er gradvist ved at blive omdannet til moderne, tidssvarende og attraktive lejligheder. Det er Jørgen Friis Poulsen, som renoverer de 60 lejligheder i hovedentreprise. I fire af de ti opgange etableres niveaufri adgang, ligesom der monteres elevatorer i nye elevatorskakte for at opfylde krav om tilgængelighed. Den første blok er netop indflyttet, og når ombygningen er færdig, er der i alt 51 lejligheder med nye køkkener, badeværelser og altaner.

I et gammelt byggeri som Bryndumsvej er der behov for en smidig tilgang til opgaverne, og Jørgen Friis Poulsen har været rigtig god til at forudse og løse udfordringerne undervejs. Samtidig er det lykkedes at følge en stram tidsplan henover sommerferien og tilmed aflevere så tæt på mangelfrit, som man overhovedet kan ønske sig. Det har været – og er fortsat – et godt og konstruktivt samarbejde med en god stemning, der også smitter af ude på pladsen, hvor hovedparten i øvrigt er lokale entreprenører."

Lars Kvorning Møller, byggeleder
Årstiderne Arkitekter

Næste kundeudtalelse - Engageret ud over det sædvanlige

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up