Kundeudtalelse

AAB Silkeborg

Har sjældent mødt så proaktiv en entreprenør

”Vores oplevelse med JFP har helt fra begyndelsen været helt utroligt positiv. Det er sjældent jeg har mødt så proaktiv en hovedentreprenør, der på den måde formår at flytte processen i en positiv retning i stedet for at finde hullerne i osten. Allerede i den indledende fase og sparringen omkring projektet og i de løsningsmodeller, som JFP er kommet med under vejs, har oplevelsen været helt anderledes end noget, vi er vant til. Det er utroligt at opleve en entreprenør, som man har lige så stor tillid til som til sine egne rådgivere, og hvor man aldrig et sekund tvivler på, at man vil nå i mål.
Jeg er ikke i tvivl om, at vi har fået bedre projekt, fordi JFP har været med involveret tidligt i processen. Vi kommer som boligorganisation selv med en rimelig høj byggeteknisk baggrund, men der kommer en helt anden ekspertise fra JFP, og vi føler, at vi undervejs er blevet mere sikre i vores produktvalg og løsningsmuligheder. Så efter min overbevisning har vi sammen med JFP fået skabt et bedre produkt til beboere. Vi er også rimeligt imponerede over den pris, vi har fået fra JFP. Som bygherre oplever man oftest, at man må spare for at nå i mål. Derfor havde vi inden licitationen lavet en sparerunde, fordi vi var bange for, at vi måske var for ambitiøse i forhold til økonomien – men med JFP’s tilbud fik vi pludselig mulighed for at lave nogle meget attraktive tilkøb, som virkelig har højnet byggeriet.
Der har været arbejdet på en løsning i sydbyen i Silkeborg i mange år – og for fire-fem år siden, gik vi selv ind i det. JFP’s vedholdenhed og evne til at søge kompromiser, har helt sikker båret frugt – og da vi sammen kunne præsentere et lækkert projekt for kommunen, tog de imod med kyshånd. Formentlig også kombineret med, at der helt fra starten har været en høj grad af troværdighed omkring JFP.
En anden positiv oplevelse er JFP’s brug af lokale håndværkere, når det er muligt. Det sætter vi stor pris på, for vi medvirker altid gerne til at skabe og bevare lokale arbejdspladser.
JFP er efterhånden et godt brand i Silkeborg og et navn, der dukker positivt op i mange kredse i Silkeborg. Vi sætter meget stor pris på vores samarbejde med JFP. De har udført et flot stykke arbejde for os på Brøndumsvej, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet på projektet Kongegården i Silkeborg sydby.”

Flemming Jensen, direktør
AAB Silkeborg

Næste udtalelse - Samarbejde på den ”jyske måde”

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up