Kundeudtalelse

Brændgårdsparken, Herning

40 afleveringer på tre år

"Det er ikke hver dag, at man renoverer 324 lejligheder inde og ude. Allerede i projekteringsfasen gav JFP god og konstruktiv sparring. Blandt andet pegede de på ændrings- og tilpasningsmuligheder, som skar 13 millioner kroner af, så entreprisesummen landede på cirka 150 millioner kroner.

Et projekt af denne størrelse giver selvsagt en hel del udfordringer og stiller store krav til både logistik og fleksibilitet. Det er lykkedes på forbilledlig vis i tæt samarbejde med JFP. Faktisk har der været 40 tilfredsstillende afleveringer undervejs, hvor beboerne er vendt tilbage med smil på læben.

Hele projektet er løbende blevet trimmet og effektiviseret, og vi er nået i mål til tiden efter tre år mod oprindelig planlagt fire år - og det til trods for et par hårde vintre. Samarbejdet har været en positiv oplevelse, og der har været en rigtig god vilje til at få alting til at køre på skinner!"

Direktør Bjarne Krog-Jensen
Boligselskabet Fruehøjgaard, Herning

Næste kundeudtalelse - Fejlfri aflevering – tilmed seks uger før tid

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up