Kundeudtalelse

Holstebro Rådhus - Udvidelse

Vandt på funktionalitet, sejrede på fleksibilitet

"JFP vandt totalentreprisen med en 3.000 kvm. stor udvidelse af Holstebro Rådhus. Forslaget havde en optimal indretning, og det faldt i udvælgelseskomiteens smag.

Det gjorde facadeløsningen til gengæld ikke, men her var JFP og deres rådgivere meget proaktive og arrangerede en studietur rundt i landet for at se på andre muligheder. Det løste knuden, og alle er enige om, at slutresultatet er blevet en helstøbt løsning, der spiller fint op til kommunens eksisterende rådhus og bibliotek.

JFP's imødekommenhed afspejlede sig også i byggeprocessen. Styringen har været eksemplarisk, og til tider føltes det som om, at projektlederen boede på pladsen og var klar til at hjælpe os i døgndrift. JFP leverer også god kvalitet, når det gælder de bløde værdier som dialog, samarbejde og fleksibilitet."

Morten Jensen, Byggekoordinator
Holstebro Kommune

Næste kundeudtalelse - 40 afleveringer på tre år

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up