Kundeudtalelse

Koustrupmark, Herning

Til tiden og i rigtig god kvalitet

"Foreløbig er de første to etaper med 33 arkitekttegnede ejerboliger i Koustrup Mark bygget færdigt. Arbejdet er udført i totalentreprise af JFP, og trods to hårde vintre blev boligerne klar til tiden. Afleveringsforretningen har været absolut tilfredsstillende og med hurtig udbedring af fejl og mangler. Alt i alt en rigtig god oplevelse og høj finish på det udførte.

Med til historien hører endda, at boligerne varierer i størrelse og et langt stykke hen ad vejen er individuelt indrettet efter ejernes ønsker. JFP skal have ros for sin fleksibilitet, store overblik og håndfaste styring, lige fra første spadestik på bar mark til aflevering af indflytningsklare boliger.

Under hele forløbet har der været en god og personlig dialog - og altid med en professionel opfølgning på stort som småt. Intet er blevet overladt til tilfældigheder. Jeg ser frem til det fortsatte samarbejde, når vi skal i gang med tredje og sidste etape af de i alt 58 boliger."

Steen Zaulich
Direktør AA Ejendomme A/S

Næste kundeudtalelse - Veludført og flot arbejde

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up