Kundeudtalelse

Rexholm, Holstebro

Veludført og flot arbejde

"Vi havde aldrig hørt om JFP før, så man må sige, at de kom, så og sejrede! De vandt licitationen på vores nye domicil i Holstebro, ca. 14.000 kvm. administration og lager. 

Vi lærte hurtigt hinanden at kende, og det har udviklet sig til et godt bekendtskab. JFP satte med det samme et arbejdskontor op på pladsen, hvorfra de styrede planlægningen og byggeriet meget minutiøst fra første dag. 

Et så stort byggeri som vores kan nemt blive belastende, men vi har haft et meget konstruktivt og positivt samarbejde hele vejen igennem. Ting blev lagt åbent frem og taget i opløbet. Det har gjort, at vi faktisk har oplevet møderne og forløbet som en fornøjelse! 

At JFP så også leverede til tiden og uden mangler, kom derfor ikke som nogen overraskelse for os. Veludført ogflot arbejde af JFP og deres team af håndværkere."

Peder Holm, Bestyrelsesformand
Rexholm A/S

Næste kundeudtalelse - Skoleeksempel på samarbejde

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up