Kundeudtalelse

Det Nye Universitetshospital, Region Midtjylland

Ærlig og troværdig samarbejdspartner

”JFP har efterhånden lavet en stor del af arbejdet på Det Nye Universitetshospital (DNU): To hovedentrepriser til område S1. Råhus-entreprisen på område S2. og på S4, samt renovering af afsnit C2 på det eksisterende Skejby Sygehus. De dele, der allerede er afleveret, har været i orden og yderst professionelt og fint håndteret og heldigvis tegner det også godt med de igangværende entrepriser.

Samarbejdet med JFP er generelt rigtig fint og præget af ærlighed og troværdighed. Når vi indgår aftaler forsøger alle parter at leve op til dem. Det er utrolig rart som bygherre.

På et byggeri af denne størrelse og varighed kan man ikke undgå, at der opstår uforudsete problemer og konflikter undervejs. Heldigvis går JFP altid ind i konflikter og andre udfordringer på en seriøs og saglig måde. De er meget løsningsorienterede og man fornemmer, at de altid forsøger at finde en løsning.

Vi oplever, at medarbejderne hos JFP får og tager et stort ansvar. De kan og må tage beslutninger på byggepladsen. Det er en kæmpe fordel for os, at tingene ikke skal igennem en lang beslutningsproces og tilbage til topledelsen i virksomheden, før vi kan komme videre.
Så generelt er vi glade for samarbejdet med JFP.”

Projektleder Stine Vestergaard
Det Nye Universitetshospital, Region Midtjylland​

Næste kundeudtalelse - Seriøs og løsningsorienteret samarbejdspartner

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up