Underentreprenører udtalelse

DMJX Campus Katrinebjerg, Aarhus

God styring og tilfredse underentreprenører

JFP er kendt for god styring, og DMJX Campus Katrinebjerg er ingen undtagelse. Der er anvendt procesplanlægning, hvor underentreprenørerne får ejerskab og mulighed for at præge detailplanlægningen, og der følges tæt op under hele projektperioden.

Direktør Brian Steffensen fra DC Entreprise, som står for elementmontagen på DMJX Campus i Aarhus udtaler:”Jeg har samarbejdet med JFP i forskellige virksomheder i knap 15 år og er meget glad for samarbejdet. De har respekt for den viden, der ligger hos os underentreprenører, og de er løsningsorienterede. Det er altid det bedste resultat, de går efter, og så har de beslutningsdygtige folk på byggerierne, som gør samarbejdet smidigt. Omkring sikkerhed på pladsen er de krævende, men det er jeg kun glad for, så vi undgår ulykker”

​Næste kundeudtalelse - Bygherren roser JFP og joint venture samarbejdet

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up