Kundecase

Fribo Holte

Fribo Holte - et af de flotteste kvalitetsplejehjem i Danmark

JFP a/s har i 2021 afleveret et af de flotteste kvalitetsplejehjem i Danmark – Fribo Holte.
Friplejehjemmet er opført i totalentreprise for NREP A/S, og der er med byggeriet sat nye standarder for plejehjem.

Fribo Holte er på 6.420 m² og indeholder 72 plejeboliger med tilhørende haver og fællesarealer. Plejehjemmet er opført i en attraktiv arkitektur med en flot skalmuring og med særligt fokus på livskvalitet, trivsel og respekt for områdets udtryk. Ud over plejeboligerne er der opført fælles servicefunktioner, gårdhaver og kælder.

Topteknologisk plejehjem

Byggeriet er opført som et intelligent byggeri. Der er etableret teknologiske løsninger, der sikrer beboerne og deres pårørende en god alderdom og tid på plejehjemmet. Demenssikring er et eksempel herpå. Der er indbygget detektorer i yderdørene, der kan registrere, hvis en beboer forlader området, og der er etableret sensorer i sengene.

Fokus på livskvalitet og trivsel

For at give de ældre øget livskvalitet, er der etableret faciliteter, der understøtter livet og hverdagen på plejehjemmet. Der er indrettet sansehave, hvor beboerne kan sidde på mahogni bænke og dufte til planter og blomster og aktivitetshave med bl.a. petanque, hvor de ældre kan mødes og være aktive. Plejehjemmet er indrettet med 6 bo-grupper med 10-13 boliger, som hver har sin egen indre gårdhave og et fælles køkken- og opholdsrum, hvor de ældre kan mødes og lave mad sammen. Derudover er der indrettet frisørsalon. Saniteten, dvs. toiletter og håndvaske er højdejusterbare, og kan tilpasses 100% til den enkelte beboer.

JFP har deltaget i projektudviklingen

Allerede i 2018 indgik JFP i projektgruppen omkring Fribo Holte, og der blev i ca. et år arbejdet med udvikling og optimering af plejehjemmet. Der var fokus på at give de ældre de bedste betingelser i deres alderdom, og JFP bidrog bl.a. med bygbare løsninger og forslag til valg af materialer, hvor egne og underentreprenørers erfaringer blev bragt i spil. JFP sikrede dertil, at det aftalte budget blev overholdt.

Godt samarbejde

Ud over JFP som totalentreprenør på projektet var Altiden opreratør, RUBOW arkitekter A/S arkitekt og MOE A/S rådgivende ingeniør. Der har været et usædvanligt godt samarbejde på projektet Fribo Holte som JFP har opført for NREP A/S.

Næste kundecase - SHIP – JFP’s største entreprise til dato

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up