Kundeudtalelse

Friplejehjemmet Højbo, Arnborg

Dygtige til detaljer

JFP er gået meget professionelt til opgaven med opførelsen af et nyt friplejehjem med 36 plejeboliger. De nye boliger har erstattet eksisterende bygninger, og byggeriet er sket i tre etaper med løbende genhusning. JFP har haft fantastisk godt styr på processen med arkitekt og rådgivende ingeniør. Der er blevet lyttet grundigt til bygherren – og ikke mindst været stor forståelse for og indsigt i, hvad de særlige ønsker og behov er på et plejehjem. Der har været fokus på selv de mindste detaljer og materialer. JFP har været meget imødekommende, og dialogen har været enestående, især i den indledende fase.

I udførelsesfasen har vi til gengæld været nødt til at være lidt oppe på dupperne i ny og næ. Det hører retfærdigvis med til historien, at der har været mange udfordringer og hensyn at tage, blandt andet skulle der være plads til både beboere, personale og håndværkere samtidig. Hverdagen skulle fungere; det samme skulle brandalarm, kaldeanlæg og edb m.m. Det blev heldigvis alt sammen løst på en fornuftig måde, og vi har fået et meget fint hus i Arnborg. Så vi har ikke tøvet med at bede JFP om at projektere endnu et friplejehjem for os. Det skal opføres i Aarhus.

Ingeniør Michael Grüttner
Danske Diakonhjem

Næste udtalelse - Ikke som forventet - bedre!

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up