Kundeudtalelse

Fuglsang Sø Centret, Herning

Engageret ud over det sædvanlige

"Fuglsang Sø Centret er et 11.000 kvm. stort aktivitets- og plejecenter opført på blot 17 måneder, som Jørgen Friis Poulsen tilmed har afleveret før tid og stort set mangelfrit. Det har været et rigtigt, rigtigt godt forløb med en god dialog og en yderst positiv indstilling til at løse tingene, fx når vi havde ønsker og ændringsforslag.

Jørgen Friis Poulsen var heller ikke sen til at sige ja og gå engageret ind i et OPP-samarbejde om et forsøgsprojekt med specialinstalleret døgnbelysning, der fungerer behandlende for især demente. Det har tilført det færdige projekt merværdi. Der er tale om en verdenspremiere med store perspektiver.

Jeg har erfaring med opførelse af fem andre plejecentre, og Jørgen Friis Poulsen rangerer højt på listen over positive oplevelser. De er professionelle, løsningsorienterede og anvender blandt andet it til mangel- og kvalitetsstyring, så de er på forkant med udviklingen."

Ingelise Thune, bygherrerådgiver
Kommunale Ejendommme, Herning Kommune

Næste kundeudtalelse - Afleveret før tiden og uden mangler

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up