Kundeudtalelse

Hedelundparken, Esbjerg

Lydhøre og løsningsorienterede

"Det er ikke hver dag, at vi be'r nogen om at pille vores boliger ned, sten for sten, og bygge det hele op igen. Men det er tilfældet i Hedelundsparken, hvor 200 etplans-rækkehuse skal renoveres. I bogstavelig forstand fra inderst til yderst.

JFP har vundet totalentreprisen til 103 mio. kroner, som blandet andet omfatter påstøbninger af fundamenter, ekstra hulmursisolering og nye teglstensfacader samt nye døre og vinduer. En fjerdedel af boligerne skal desuden udvides, ligesom indretningen skal leve op til nutidige krav om tilgængelighed.

JFP har været gode til at lytte til vores og beboernes ønsker, og de er kommet med en række spændende forslag. De er fra begyndelsen gået energisk og konstruktivt ind i processen, og der er en levende dialog mellem alle parter. Vi glæder os til det færdige resultat."

Poul Sørensen, forretningsfører
Boligforeningen Fremad

Næste kundeudtalelse - Et skoleeksempel på at have hørt efter i timen

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up