Kundeudtalelse

IrmaByen Rødovre
Elf Development

Vi ved at et ord er et ord – og det står man ved

”JFP har lavet to opgaver for os I Irmabyen: Terrassehaven, som blev afleveret i september 2017 og Udsigtsparken, som skal afleveres primo 2019. Noget af det positive ved samarbejdet med JFP er trygheden: Vi ved at et ord er et ord – og det står man ved. Vi oplever, at JFP’s holdning er, at man gerne vil løse de udfordringer der opstår - og når der er behov for det, stiller ledelsen op, så der bliver taget hånd om tingene på tilfredsstillende vis. Samtidig står JFP ved de fejl, der måtte være og forsøger ikke at vige udenom. Indimellem er JFP næsten for flinke til at tage ting, hvor de sagtens kunne være mere afvisende og hårde. Men det er rart, at de tager fejlene på sig uden at man skal slås om det. Hos ELF Development forventer vi at fortsætte samarbejdet med JFP på kommende projekter.” 

Michel Reumert Reffs, Teknisk Direktør, ELF Development

​Næste kundecase - JFP har leveret 84.500 m² til DNU Aarhus

Tilbage

 

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up