Udtalelse - Årstiderne Arkitekter

Kongegården i Silkeborg 

Samarbejde på den ”jyske måde”

”Vi oplever JFP som en betydningsfuld og professionel samarbejdspartner. Vi arbejder selvfølgelig sammen med mange forskellige entreprenører, og med JFP kan man sige, at vi arbejder sammen på ”den jyske måde”. Vi formår altid at tale os frem til løsningerne. 
JFP’s tilgang til samarbejde er både professionelt og pragmatisk: De holder aftaler, og de lytter til andres holdninger. Ikke dermed sagt, at vi altid er enige, men tingene foregår i en ordentlig dialog, og JFP er kompromissøgende og sigter altid efter løsninger. Når man kan skabe den type samarbejde, formår alle at give og tage – og nye løsninger koster ikke nødvendigvis noget, når man arbejder sammen med JFP. 
Vi samarbejder med JFP på Kongegården i Silkeborg, hvor vi alle har været involveret tidligt i projektet og arbejdet tæt sammen omkring udviklingen. Det betyder, at alle har ejerforhold til projektet, og at alle dermed arbejder for at det skal lykkes bedst muligt inden for den økonomi, vi har til rådighed. Tilbuddet fra JFP viste sig at være billigere end vi - bygherre og rådgiver - havde forventet, så det åbnede muligheden for at købe til efterfølgende. Også det er foregået i en fin dialog mellem JFP, bygherre og os – og jeg er overbevist om, at vi har fået de rigtige priser fra JFP. 
Sagen i Silkeborg har været undervejs længe, og JFP har spillet en betydelig og aktiv rolle i processen. De aftaler, der blev indgået fra begyndelsen, har de holdt – og JFP har hele vejen været meget engagerede i opgaven.”

Per Laustsen, stifter og arkitekt MAA, 
Årstiderne Arkitekter

Næste udtalelse - Vi finder altid løsningen sammen

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up