Kundeudtalelse

Mikkelsgården, Viborg

Yderst positivt samarbejde

Boligerne i Mikkelsgården er opført fra 1945-1950, og renoveringen omfattede nye badeværelser, nye køkkener, nye vand- og afløbsinstallationer, nye varme- og el-installationer, nyt ventilationssystem samt sluttelig en efterisolering af tagrum.

Før vi sendte opgaven i udbud, havde vi spurgt vores rådgiver, hvem vi burde invitere. De foreslog bla. JFP, som også endte med at vinde med den billigste pris. Efterfølgende vandt de også på mange andre parametre. For eksempel spurgte de os om, hvilke entreprenører vi havde gode erfaringer med, og med undtagelse af to fagentrepriser var alle de involverede firmaer faktisk nogle, vi havde anbefalet. Det har glædet os. Vi har kort og godt oplevet samarbejdet som værende yderst positivt med en god og konstruktiv dialog hele vejen. 

Projektleder Jesper Toft-Nielsen
Boligselskabet Sct. Jørgen, Viborg

Næste kundeudtalelse - Lydhøre og løsningsorienterede

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up