Kundeudtalelse

Roskilde Tekniske Skole

Et ord er et ord

Valget som totalentreprenør faldt på JFP i samarbejde med P+P Arkitekter til opførelsen af vores ca. 1.000 kvm. nye undervisnings­lokaler. Løsningen opfyldte vores ønsker til indretning, og samtidig faldt den elegant og harmonisk ind i det eksisterende bygningskompleks. Den nye undervisningsbygning er ment som ”hovedlængen” på en – i fremtiden – ny trelænget gård. Hovedhuset er designet med en central ankomst indeholdende seks un­dervisningslokaler, elevopholdsrum samt tilhørende funktioner.

Gennem hele forløbet har vi oplevet JFP og deres rådgivere som yderst professionelle og reelle. En aftale er en aftale. De har været lydhøre og er kommet med løsningsforslag samt har udvist stor fleksibilitet, så opståede ønsker har kunnet indpasses – uden at det er gået ud over hverken kvalitet eller indflytnings­planer. Tilmed indhentede de undervejs en forsinkelse, som andre var skyld i. Så humøret er højt, og vi glæder os dagligt over resultatet.

Uddannelseschef Niels-Ole Vibo Jensen
Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde

Næste kundeudtalelse - Dygtige til detaljer

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up