Kundecase

SHIP, Aarhus Ø

SHIP – JFP’s største entreprise til dato

Eksklusive SHIP viser sin storhed på den yderste del af Aarhus Ø. Med kig til lystbådehavnen, Aarhus bugten og Jette Tikjøbs Plads er det en eftertragtet placering, og prestigebyggeriet tager mere og mere form.
JFP vandt tilbage i marts 2018 hovedentreprisen, og med 21.800 m² bolig, 3.000 m² erhverv og 11.800 m² kælder/erhverv er det JFP’s største entreprise til dato.

Med mere end en halv milliard i entreprisesum blev der indgået aftale med bygherren, Olav De Linde tilbage i marts 2018. JFP indgik sideløbende aftale med Aarsleff A/S om varetagelse af jord, kloak, beton, elementmontage, belægning og gartnerentrepriserne og samarbejdet fungerer godt.

Stor styringsopgave og godt arbejdsmiljø

En af JFP’s styrker er byggestyring. Med små 50 års erfaring og kompetente medarbejdere arbejdes der 100% sammen om at løfte opgaven. Projektet har nu 50 håndværkere i gang, og det stiger til ca. 150, når apteringen for alvor går i gang. Struktureret ledelse og planlægning følger hånd i hånd med tæt opfølgning og godt samarbejde med underentreprenørerne. Det sætter sit positive præg på byggeriet.

Lars Therkelsen, direktør fra Richard Thomsen A/S, som står for stålkonstruktioner og altaner udtaler: ”Samarbejdet fungerer rigtig godt med JFP. Vi forstår hinanden og arbejder begge for at få det bedste resultat på byggeriet.Vi har arbejdet sammen i en årrække på flere projekter. JFP holder ord og gør det ikke sværere, end det er, og det sætter jeg pris på.”

Et prestigeprojekt

SHIP er et prestigeprojekt. En stor del af lejlighederne har eksklusive udsyn enten mod syd ind over byen, mod lystbådehavnen i øst eller mod nord over Aarhus bugten og skoven. 40-60% af facaderne er høje, elegante glasskydepartier, der inviterer vandet og naturen ind i stuerne og giver en unik helhed. Facadens arkitektoniske udtryk er understreget af bølgende fronter og er beklædt med smukke natursten. Gulvene er egetræs plankegulve og i trappeopgangene er reposerne belagt med grå natursten, der vidner om kvalitetsinteriør fra inderst til yderst. Der etableres unikke gårdrum med grønne frodige oaser og stier, som giver læ for vinden og skaber fællesskaber.

Godt samarbejde med Aarsleff

Salgsdirektør og partner fra JFP, Søren Trærup udtaler: ”Vi har et rigtig godt samarbejde med Aarsleff på SHIP. Det startede faktisk allerede ved tilbudsudregningen, hvor vores respektive spidskompetencer blev tydelige. Vi er stærke til byggestyring herunder håndtering af entrepriser og underentreprenører, og Aarsleff er stærke til råhus, in situ beton samt jord- og kloakarbejde. Nu hvor byggeriet er godt i gang, fungerer det også rigtig godt. Jeg kan godt se, at et lignende samarbejde kunne opstå i fremtiden.”

Byggeriet SHIP

Olav De Linde er bygherre på SHIP, Arkitema A/S og Søren Jensen A/S er bygherrens rådgivere og JFP A/S er hovedentreprenør. Bebyggelsen kommer til at rumme 202 eksklusive lejligheder i prislejet 2,6 – 14 mio. kr., hvoraf 90 af lejlighederne allerede er solgt.

Næste kundecase - JFP udvider Grundfos Center med Event Hall

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up