Kundeudtalelse

Struer Boligselskab

Tung entreprenør med let til smil

"JFP vandt totalentreprisen med renovering og opførelse af 184 boliger til 180 millioner kroner. Det er sket i kraft af rigtig spændende funktionelle, arkitektoniske og energirigtige løsninger med kvaliteten i højsædet, hvor vi får meget for pengene. JFP har endda vundet yderligere ved nærmere bekendtskab – de er helt igennem professionelle, og alligevel formår de at være både nærværende og personlige med godt humør og smil.

Vi har en meget åben dialog, og hele processen glider godt. Vores kontaktperson sørger for, at vi oplever en sikker styring og entydig kommunikation, hvor aftaler og tidsplaner holder. Det er tydeligt, at det er en erfaren og "tung" entreprenør med overblik og samtidig sans for detaljer. Det kommer blandt andet til udtryk i deres valg af under- og fagentreprenører. Mange af dem er lokale, og det er vi i sagens natur glade for."

Jens Østergård, forretningsfører
Struer Boligselskab

Næste kundeudtalelse - God dialog sikrede byggeri på rekordtid

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up