Kundeudtalelse

TH. Langs HF & VUC, Silkeborg

Upåklageligt og helt fantastisk forløb

"Det er lykkedes for Jørgen Friis Poulsen a/s og teamet af arkitekter og ingeniører at binde en gammel skole sammen og åbne op med et torv, lukke lys ind og skabe tydeligere forbindelse til omgivelserne. Projektet har omfattet et nybyggeri på 1.450 kvm. og ombygninger på 5.200 kvm. i den eksisterende skole.

Det er en præstation i sig selv, men det er endnu mere imponerende, at det har stået på samtidig med, at skolen har været i drift - uden at forstyrre undervisningen nævneværdigt. Helt fra projekteringsfasen har der været en god sparring og rigtig fin dialog. Samarbejdet har været positivt og professionelt, tilmed båret igennem med smil og godt humør.

Et eksempel på Jørgen Friis Poulsens imødekommenhed og indstilling til at løse tingene oplevede vi, da skolens huskunstner fik lov til at benytte firmaets stillads og arbejde på sit værk, selv om den del af byggeriet stadig var under opførelse. Vi sætter også pris på, at Jørgen Friis Poulsen har benyttet mange lokale entreprenører og håndværkere. Det tjener dem til ære."

Nanna Skulvad, rektor
TH. LANGS HF & VUC, Silkeborg

Næste kundeudtalelse - Et ord er et ord

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up