Kundeudtalelse                                   

Tjørring skole og institution, Herning

Fotograf: Thomas Mølvig

Skoleeksempel på samarbejde

"Stjernen", som består af Tjørring Skole og Børnehuset Stjernen, er et unikt byggeri, som rummer ca. 650 børn, lige fra spædbarns- til konfirmationsalderen, og 80 lærere og pædagoger. Rammerne er udviklet og skabt i tæt samarbejde mellem kolleger, forældre, arkitekter, ingeniører, entreprenører og andre rådgivere. Det har stillet store krav til kommunikation og dialog gennem hele processen. Det er heldigvis lykkedes over al forventning. Både JFP's folk og bygherrerådgiveren har været løsningsorienterede og er kommet med konstruktivt mod- og medspil undervejs. Alle er gået ind i det med engagement, energi og stor forståelse for vores ønsker, og det er åbenlyst, at alle føler ejerskab og ansvar.
Vi har fået et helt igennem fantastisk hus - endda leveret før tid og med få mindre mangler trods et samlet budget på 130 millioner kroner. Hatten af - og tak."

Skoleleder Kurt Johannesen
Institutionsleder Anders Pyndt

Næste kundeudtalelse - Har både evnen og viljen til at løfte opgaverne

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up