Kundeudtalelse

Tronkærgårdsvej, Skødstrup

Har både evnen og viljen til at løfte opgaverne

"I september 2011 gik vi i gang med at bygge 33 almene boliger på Tronkærgårdsvej i Skødstrup. Byggeriet opføres som energiklasse 2015-byggeri og lever dermed op til tidens og vores høje krav om energirigtighed.

Opgaven er lagt hos JFP i totalentreprise, og selv om de prismæssigt lå lidt over budgettet, har de været gode til at komme med forslag til optimeringer og besparelser, uden at det går ud over kvaliteten. Dialogen med JFP er positiv og konstruktiv, og der er en god orden på byggepladsen, hvor JFP sørger for en effektiv styring.

Vi er rigtig godt tilfredse med forløbet, og tidsplanen ser ud til at holde, så byggeriet bliver klar til indflytning i november 2012. Byggeriet i Skødstrup er i øvrigt et af tre udbud, som JFP har været med i på store byggerier for os. Det siger en hel del om, at de både har evnen og viljen til at løfte opgaverne."

Allan Søstrøm, director
Østjysk Bolig

Næste kundeudtalelse - Meget positivt samarbejde præget af entusiasme

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up