Job & karriere

Vil du være en del af holdet?

JFP har altid brug for dygtige og engagerede medarbejdere, der kan styrke vores organisation. Er du på jagt efter nye udfordringer, så se vores ledige stillinger. Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til: 

Mail: job@jfp.dk - Mrk. Uopfordret ansøgning

JFP behandler altid oplysninger om kandidater fortroligt og efter gældende lovgivning. Dine persondata opbevares i maksimalt 6 måneder, medmindre vi indhenter skriftligt samtykke fra dig.

Mød vores projekteringsleder Thomas Møl Bramming

Fordele ved at være JFP'er

Tag familien med

Vi elsker at ses i fritiden og har masser af arrangementer i løbet af året. Og ofte er hele familien inviteret med. Turen har blandt andet gået til Djurs Sommerland. Og til julefrokosten er man altid velkommen til at tage sin bedre halvdel med til fest og der bliver tilbudt overnatning.

Højt til loftet og muligheder

Vi har en flad organisation. Har du evnerne og lysten, får du lov at tage ansvar. Og hvis du performer over gennemsnittet, har høj arbejdsmoral og trives med ansvar, får du muligheder. For en spændende karriere og chance for at udvikle dig og avancere.

Godt til kroppen

Vi passer på vores medarbejdere. Derfor har vi selvfølgelig sundhedsforsikring, massageordning og altid vand, frugt og lækker mad i kantinen. Uanset om du sidder på byggepladsen eller på kontorene i Herning eller Vallensbæk.

Styr på fremtiden

JFP er en økonomisk solid, landsdækkende virksomhed – der har fundament tilbage i 1972. Det giver dig muligheden for at skabe en sikker fremtid.   

Work-life balance

Vi har travlt hos JFP – og vi stiller krav til vores medarbejdere. Men samtidig er vi meget bevidste om den såkaldte work-life-balance, hvor man kan få både arbejdsliv og privatlivet til at gå op i en højere enhed. Stressforebyggelse er et af vores konstante fokusområder.

Mød en JFP'er

Simon Dollerup Vig var kun væk i 9 måneder, før han måtte tilbage til JFP.

”Jeg havde stadig følelsen af at være JFP’er og kom jævnligt til at skrive JFP i mails. Det fik mig til at tænke og efter et kaffemøde med JFP, blev vi hurtigt enige om, at jeg skulle tilbage. JFP er utrolig gode ved sine medarbejdere – vi har stor frihed under ansvar, mange medarbejdergoder og sociale arrangementer, og så er der bare en god stemning og et godt arbejdsmiljø” fortæller 

”Noget af det jeg rigtig godt kan lide hos JFP er også, at virksomheden udvikler sig hele tiden. Mit indtryk er, at mange entreprenørvirksomheder er konservative og gammeldags. Det er JFP ikke. Jeg har faktisk kendt JFP i rigtig mange år, for jeg kom i erhvervspraktik hos JFP i 8. klasse, og det var årsagen til, at jeg uddannede mig til tømrer. Siden er jeg blevet bygningskonstruktør" Simon Dollerup Vig, som er genansat som projektleder hos JFP.

Martin Agerbo valgte at komme tilbage til JFP efter 2 år som rådgiver. Han er blevet ansat som projektchef den 1. juni.

”Jeg har været glad for at prøve noget andet, men jeg har savnet entreprenørskabet og den ånd der er i det. Det at have sin gang på pladserne og arbejde med tingene hands on, er mere vigtigt for mig, end jeg regnede med. Jeg trives med de opgaver og det ansvar som ligger i at stå i front for et byggeri og arbejde inden for den ramme og de betingelser, der ligger heri. Derudover er der et særligt sammenhold i JFP. Der er nogle rigtig gode kolleger og en stærk ledelse, som jeg ser meget frem til at blive en del af og arbejde sammen med igen. Der er en flad ledelsesstruktur i JFP, og det kan jeg godt lide. Døren står altid åben hos ledelsen, og de er lydhøre overfor vores idéer og forslag, og det er motiverende” fortæller Martin Agerbo.

Bliv ringet op

Vi er altid på jagt efter de helt rigtige medarbejdere og vil gerne høre fra dig, hvis du mener, at du passer ind hos JFP. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up