Job & karriere

Vil du være en del af holdet?

JFP har altid brug for dygtige og engagerede medarbejdere, der kan styrke vores organisation. Er du på jagt efter nye udfordringer, så se vores ledige stillinger. Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til: 

HR Direktør: Janni Hummelshøj, job@jfp.dk - Mrk. Uopfordret ansøgning

JFP behandler altid oplysninger om kandidater fortroligt og efter gældende lovgivning. Dine persondata opbevares i maksimalt 6 måneder, medmindre vi indhenter skriftligt samtykke fra dig.

Mød vores projekteringsleder Thomas Møl Bramming

Fordele ved at være JFP'er

Tag familien med

Vi elsker at ses i fritiden og har masser af arrangementer i løbet af året. Og ofte er hele familien inviteret med. Turen har blandt andet gået til Djurs Sommerland. Og til julefrokosten er man altid velkommen til at tage sin bedre halvdel med til fest og der bliver tilbudt overnatning.

Højt til loftet og muligheder

Vi har en flad organisation. Har du evnerne og lysten, får du lov at tage ansvar. Og hvis du performer over gennemsnittet, har høj arbejdsmoral og trives med ansvar, får du muligheder. For en spændende karriere og chance for at udvikle dig og avancere.

Godt til kroppen

Vi passer på vores medarbejdere. Derfor har vi selvfølgelig sundhedsforsikring, massageordning og altid vand, frugt og lækker mad i kantinen. Uanset om du sidder på byggepladsen eller på kontorene i Herning eller København.

Styr på fremtiden

JFP er en økonomisk solid, landsdækkende virksomhed – der har fundament tilbage i 1972. Det giver dig muligheden for at skabe en sikker fremtid.   

Work-life balance

Vi har travlt hos JFP – og vi stiller krav til vores medarbejdere. Men samtidig er vi meget bevidste om den såkaldte work-life-balance, hvor man kan få både arbejdsliv og privatlivet til at gå op i en højere enhed. Stressforebyggelse er et af vores konstante fokusområder.

5

arrangementer
i år

71

Gode kollegaer

0,006

arbejdsulykker pr.
omsat million kroner

1%

sygefravær

Mød en JFP'er

Projektchef, Thomas Vinding  Andersen er ansat i JFP’s afdeling på Sjælland og fortæller: ”Jeg har været hos JFP i snart 4 år og sætter stor pris på den flade ledelsesstruktur. Der er ikke langt fra tanke til handling og ledelsen er lydhøre overfor de ting, vi kommer med. Der er stor frihed under ansvar og tonen er god og fri. Dertil kommer, at jeg som projektchef er med i både tilbudsfasen, projekteringsfasen og udførelsen, og det giver en helhed og en mulighed for at påvirke byggerierne i alle faser. En anden ting er, at vi arbejder med både bolig-, erhvervs- og sundhedssektoren. Der er derfor mulighed for at være med på alle former for byggerier. Det giver en afvekslende og interessant hverdag.”

Susan Yding-Sørensen, som er projektleder hos JFP, er vendt tilbage til JFP efter en periode på 8 mdr. hos Horsens Kommune fortæller: ”Jeg er meget glad for at være tilbage i JFP. Vi bliver som medarbejdere behandlet virkelig godt, og der er fokus på, at den enkelte medarbejder fungerer. Jeg har fået tilbudt nedsat tid for at kunne få mit privatliv til at hænge sammen. Det er jeg meget glad for, og jeg har nogle fantastiske kolleger, der bakker mig op. Ordentlighed er virkelig kendetegnende for JFP, og jeg er glad for og stolt over at arbejde i et firma med så høj en standard.”

Bliv ringet op

Vi er altid på jagt efter de helt rigtige medarbejdere og vil gerne høre fra dig, hvis du mener, at du passer ind hos JFP. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up