Job & karriere

Vil du være en del af holdet?

JFP er inde i en rivende udvikling. Derfor er vi altid på jagt efter nye dygtige og engagerede medarbejdere til vores afdelinger i både i Herning og København. Har du lyst til at være en del JFP? Så send gerne en uopfordret ansøgning til:

Regionsdirektør Jylland: Jesper S. Hjorth jsh@jfp.dk
Regionsdirektør Sjælland: Henrik Bendsen hb@jfp.dk
Økonomidirektør: Elise Hougaard Thorsen eh@jfp.dk

Praktikforløb hos JFP

JFP tilbyder praktikforløb for ingeniør-, konstruktør og maskinmesterstuderende. Som praktikant deltager du typisk i et igangværende byggeprojekt.

Fordele ved at være JFP'er

Work-life balance

Vi har travlt hos JFP – og vi stiller krav til vores medarbejdere. Men samtidig er vi meget bevidste om den såkaldte work-life-balance, hvor man kan få både arbejdsliv og privatlivet til at gå op i en højere enhed. Stressforebyggelse er et af vores konstante fokusområder.

Tag familien med

Vi elsker at ses i fritiden og har masser af arrangementer i løbet af året. Og ofte er hele familien inviteret med. Turen har blandt andet gået til Djurs Sommerland. Og til julefrokosten er man altid velkommen til at tage sin bedre halvdel med til fest og der bliver tilbudt overnatning.

Højt til loftet og muligheder

Vi har en flad organisation. Har du evnerne og lysten, får du lov at tage ansvar. Og hvis du performer over gennemsnittet, har høj arbejdsmoral og trives med ansvar, får du muligheder. For en spændende karriere og chance for at udvikle dig og avancere.

Godt til kroppen

Vi passer på vores medarbejdere. Derfor har vi selvfølgelig sundhedsforsikring, massageordning og altid vand, frugt og lækker mad i kantinen. Uanset om du sidder på byggepladsen eller på kontorene i Herning eller København.

Styr på fremtiden

JFP er en økonomisk solid, landsdækkende virksomhed – der har fundament tilbage i 1972. Det giver dig muligheden for at skabe en sikker fremtid.   

10

arrangementer
i år

71

Gode kollegaer

0,006

arbejdsulykker pr.
omsat million kroner

1%

sygefravær

Mød en JFP'er

”Jeg har tidligere arbejdet i store koncerner og var lidt bekymret for skiftet til en familieejet virksomhed. Men det har været en utrolig god oplevelse. JFP er gennemsyret af en ånd, der går helt tilbage til grundlæggeren. Det betyder at stemningen er familiær med indblik og indføling i hinanden og opgaverne. Der er højt til loftet og en meget flad organisation. Man er tæt på beslutningstageren, og den enkelte medarbejder får både ansvar og tillid. Socialt er vi stærke som en familie: Medarbejderne bliver plejet med mange goder og fede arrangementer.  Og så er vi gode til at fejre hverdagens succeser.”

Simon No Johansen, seniorprojektchef, JFP

”Inden jeg kom til JFP havde jeg mit eget tømrerfirma, men jeg savnede muligheden for at arbejde med større byggesager og at have tid til at fordybe mig i projektstyringen. Det har jeg fået rig mulighed for hos JFP. Virksomheden har en flad struktur: Dem, der tager beslutningerne, sidder lige ved siden af, så det er nemt at komme videre, når man har spørgsmål. Og hvis man vil, kan man få lov at tage ansvar og gøre mange ting på den måde, man selv synes er rigtigt. Men en af de allervigtigste ting for mig er det sociale. Og hos JFP vælger ledelsen at bruge både tid, penge og ressourcer på at styrke det sociale og sammenholdet mellem kollegerne – blandt andet med fede arrangementer for både medarbejderne og vores familier. Det er fantastisk.”

Steffen Sand, projektleder, JFP

Bliv ringet op

Vi er altid på jagt efter de helt rigtige medarbejdere og vil gerne høre fra dig, hvis du mener, at du passer ind hos JFP. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up