Praktikanter søges

I Lyngby på Plantedirektoratets tidligere location opfører JFP, i joint venture med Max Bögl, BaseCamp som primært kommer til at rumme ungdomsboliger. JFP søger praktikanter til start i august og januar, til opførelsen af BaseCamp. 

 

BaseCamp, Lyngby

Et smukt, spektakulært og innovativt byggeri i Lyngby. 
Byggeriet kommer primært til at rumme ungdoms- og kollegieboliger - i alt 639 stk. Desuden indgår 48 seniorboliger og 69 gæsteboliger samt 30 udlejningsboliger til kommunen. Samlet 786 boliger fordelt på 41.500 m².

For at skabe en fælles platform for beboerne bliver der etableret et fælleshus på 1.319 m² som en rund bygning placeret midt i området. Fælleshuset bliver indrettet med hobbyrum, festsal og teknikrum i kælderen. Cafe, vaskeri, supermarked og gaming room i stueetagen, mens 1. sal kommer til at rumme bibliotek og fitness. 

Designet på bygningen, som indeholder boligerne, er en smuk slangeformet struktur baseret på cirkelslag. Den sammenhængende bygning bliver opført i seks etager med grønt tag.

Projektet skal afleveres i 2020, vi søger derfor praktikanter både til august og januar. 

Er du den, vi mangler?
Vi leder efter en selvstændig og nysgerrig praktikant, som har mod på at arbejde sammen med håndværkere, arkitekter og ingeniører. Det er ikke nødvendigt, at du har praktisk erfaring fra en byggeplads. Du vil indgå i et velfungerende team, hvor omgangstonen er uformel og ligetil.

Hvis du har lyst til at være med på holdet, så send venligst en ansøgning med foto og CV til Projektchef Jan Mahler på mail: jam@jfp.dk 

 

Maskinmester praktikant Michael Koustrup har været i praktik i 14 uger hos JFP:

”Jeg har været meget glad for at være i praktik hos JFP. Mine kompetencer er blevet testet i praksis, og min værktøjskasse har fået en del nye ting tilført. En af de ting, jeg har været særlig glad for, og som jeg kan høre adskiller sig fra flere af mine klassekammerater er, at jeg selvstændigt har fået lov til at løse opgaver. Jeg har i hele praktikperioden været på Generationernes Hus på Aarhus Ø og bl.a. været med til at udarbejde kontrakt på solafskærmning på byggeriet. Jeg har bidraget med at udarbejde analysen, fundet underleverandører og fået en prøveinstallation sat op. Derudover har jeg fået et godt indblik i hverdagen i entreprenørbranchen. JFP er én stor familie, og selvom jeg som praktikant som udgangspunkt kun var ansat i praktikperioden blev jeg inviteret med til sociale arrangementer og kvartalsmøder på hovedkontoret. Det har givet mig mulighed for at snakke med andre på andre byggerier og vidensdele. Det har været rigtig godt, og jeg har da også takket ja til ansættelse, når jeg om et par måneder er færdig med min bachelor opgave. Det glæder jeg mig til.”

keyboard_arrow_up