Praktikant til byggeplads søges

I totalentreprise opfører JFP plejecentret Betty III på Frederiksberg og søger derfor en praktikant til vores team.

 

Betty III på Frederiksberg

JFP søger en praktikant til vores team, der bygger plejecentret Betty III på Frederiksberg

Betty III omfatter i alt 125 plejeboliger i varierende størrelse samt tilhørende servicearealer og multihal. Projektet er på 10.840 m² fordelt på 6 etager samt tilhørende udearealer og skal være med til at sikre en mangfoldig og levende bydel. Herudover ca. 480 m² kælder. På alle etager er der store altaner, fællesstuer og fælleskøkkener.

Læs mere om projektet her: Betty III på Frederiksberg

Er du den, vi mangler?
For os er det vigtigt, at du er engageret, nysgerrig og har gåpåmod. Du kan forvente en spændende hverdag på byggepladsen som en del af et velfungerende team, hvor omgangstonen er uformel og ligetil. Du skal regne med at blive inddraget i planlægning, koordinering, kvalitetssikring, arbejdsmiljø, entreprisestyring og projektopfølgning. Du får også indblik i økonomistyring og vil medvirke i møder som UE-møder, sikkerhedsmøder, formandsmøder, logistikmøder, tidsplanlægningsmøder og fælles koordineringsmøder. Derudover kan du nyde godt af vores gode forhold på lige fod med dine kolleger – også hvad angår sociale arrangementer og andre goder.

Hvis du har lyst til at være med på holdet, så send venligst en ansøgning med foto og CV til Seniorprojektchef Finn Kaarsberg på mail: fka@jfp.dk

Maskinmester praktikant Michael Koustrup har været i praktik i 14 uger hos JFP:

”Jeg har været meget glad for at være i praktik hos JFP. Mine kompetencer er blevet testet i praksis, og min værktøjskasse har fået en del nye ting tilført. En af de ting, jeg har været særlig glad for, og som jeg kan høre adskiller sig fra flere af mine klassekammerater er, at jeg selvstændigt har fået lov til at løse opgaver. Jeg har i hele praktikperioden været på Generationernes Hus på Aarhus Ø og bl.a. været med til at udarbejde kontrakt på solafskærmning på byggeriet. Jeg har bidraget med at udarbejde analysen, fundet underleverandører og fået en prøveinstallation sat op. Derudover har jeg fået et godt indblik i hverdagen i entreprenørbranchen. JFP er én stor familie, og selvom jeg som praktikant som udgangspunkt kun var ansat i praktikperioden blev jeg inviteret med til sociale arrangementer og kvartalsmøder på hovedkontoret. Det har givet mig mulighed for at snakke med andre på andre byggerier og vidensdele. Det har været rigtig godt, og jeg har da også takket ja til ansættelse, når jeg om et par måneder er færdig med min bachelor opgave. Det glæder jeg mig til.”

keyboard_arrow_up