Til nye og igangværende byggeprojekter bl.a. i Århus og Herningområdet søges selvdreven

Byggeleder

Solid byggevirksomhed med en stærk, jysk kultur og moderne medarbejdersyn

 

Jobbet:

Med udgangspunkt fra kontoret i Herning og din kommende byggeplads og med reference til produktionsledelsen, får du det gennemførende ansvar for en række fagentrepriser, tilpasset din erfaring og kompetencer. Dine opgaver vil spænde bredt, idet du kommer til at deltage i hele resultatkæden lige fra planlægning og igangsætning af de enkelte fagentrepriser, herunder opmåling af mængder m.v., til løbende og tæt indsatsstyring af de enkelte håndværkersjak, bl.a. med fokus på styring, opfølgning og kvalitetssikring over koordinering med de øvrige fagentrepriser på pladsen og frem til aflevering af den færdige entreprise.

Efterkalkulation og evaluering af din fagentreprise bliver ligeledes en del af din opgave.

Du kommer til at løse dine opgaver i et innovativt miljø med store frihedsgrader. Du skal således trives med at tage ansvar, og du skal motiveres af personlig udvikling, men du vil aldrig stå alene – du vil hele tiden være under vingerne af en kyndig og nærværende projektledelse, der kan støtte op om dig og dine tiltag.

Kvalifikationer

Du har erfaring med entreprise- og byggeledelse, og du kan dokumentere, at du selvstændigt og med succes har styret entrepriser, både målt på tid, økonomi og kvalitet. Den ideelle kandidat er uddannet som bygningskonstruktør eller ingeniør, gerne suppleret med en håndværksuddannelse, dette er dog ikke et krav. Du har en høj arbejdskapacitet og ikke mindst arbejdsmoral, og din lederstil afspejler gennemslagskraft, overblik og engagement. Herudover har du en positiv tilgang til din opgaveløsning, og det er naturligt for dig at gå forrest og ”hæve barren” for hele holdet.

Både din performance og dit potentiale ligger noget over gennemsnittet inden for branchen – ikke mindst fordi virksomheden gerne ser, at medarbejderne har et vækst- og udviklingspotentiale.

Du tilbydes:

Et spændende og selvstændigt job i en solid byggevirksomhed, der tilbyder en unik mulighed, hvis du beviser dine færdigheder og evner at udnytte disse i en fremtidig karriere inden for byggebranchen. Du får således en enestående mulighed for at ”vokse” i en innovativ virksomhed med en flad og uformel organisation.

Du får et tæt samarbejde med engagerede og kompetente kolleger og en nærværende og dygtig ledelse, og du vil opleve et miljø præget af en uformel omgangstone, professionalisme, handlekraft samt hurtige beslutningsprocesser og godt humør. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Din ansøgning og dit detaljerede CV mærkes ”01.07.02” og mailes til stilling@eandersen.dk 
Al henvendelse bliver behandlet fortroligt

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores ledige stillinger, hvilket er fordi, vi løbende læser ansøgninger igennem og indkalder til samtaler. Først når vi har fundet den rette kandidat, lukker vi rekrutteringsprocessen ned.

keyboard_arrow_up