Praktikant til byggeplads søges

JFP er i fuld gang med to store byggeprojekter, der på hver sin måde er helt unikke og nogle af de mest omtalte og banebrydende i området. Fra august 2019 har du mulighed for at blive en del af dem. Vi søger nemlig praktikanter til begge projekter: DMJX Campus Katrinebjerg og Generationernes Hus i Aarhus. 

 

DMJX - Campus Katrinebjerg, Aarhus

JFP søger en praktikant fra august 2019 til opførelsen af et af de mest spændende byggerier i Aarhus: DMJX Campus Katrinebjerg, den nye journalisthøjskole i Aarhus. Byggeriet udføres i totalentreprise af JFP A/S og består af fem etager over terræn med parkeringskælder i to etager. Byggeriet er samlet ca. 12.000 m² og skal afleveres medio 2020, vi søger derfor praktikanter et godt stykke ud i fremtiden. 

Er du den, vi mangler?
Vi leder efter en selvstændig og nysgerrig praktikant, som har mod på at arbejde sammen med håndværkere, arkitekter og ingeniører. Det er ikke nødvendigt, at du har praktisk erfaring fra en byggeplads. Du vil indgå i et velfungerende team, hvor omgangstonen er uformel og ligetil.

Hvis du har lyst til at være med på holdet, så send venligst en ansøgning med foto og CV til Seniorprojektchef Simon No Johansen på mail: snj@jfp.dk

 

Det siger en tidligere praktikant:

”Jeg har været i praktik hos JFP i 20 uger og arbejdede efterfølgende i 7 uger frem til studiestart efter ferie. Jeg har under hele forløbet været tilknyttet byggepladsen Grønnedalsparken i Skanderborg, hvor JFP renoverer 390 boliger for Skanderborg Andelsboligforening. Jeg har været i praktik flere steder og arbejdet på flere byggepladser, da jeg er uddannet håndværker. Så jeg føler virkelig, jeg har noget at holde det op imod, når jeg siger, at jeg har været på Danmarks bedste praktikplads. Projektet i Skanderborg er på mange måder kompliceret, men hos JFP formår man alligevel at få noget godt ud af det og sammen løse de ting, der så umulige ud. Når man selv føler sig opgivende, og tingene så alligevel lykkes, får man en masse positivt med derfra. Ud over det har jeg mødt en helt unik empati fra de andre medarbejdere. Hos JFP er der et særligt familiesammenhold og en forståelse for hinanden, som langt overgår noget, jeg tidligere har prøvet. Hos JFP går man meget op i at alle medarbejdere har det godt – blandt andet med gode forhold og fede sociale arrangementer. Det kommer der altså godt arbejde ud af på den anden side.”

Rachid Ahmed Rachid, praktikant 

keyboard_arrow_up