Praktikant til byggeplads søges

JFP er i fuld gang med flere store byggeprojekter i Aarhus, der på hver sin måde er helt unikke og nogle af de mest omtalte og banebrydende i området. Med start i august eller januar har du mulighed for at blive en del af dem. Vi søger nemlig praktikanter til flere af projekterne. 

 

DMJX - Campus Katrinebjerg, Aarhus

JFP søger en praktikanter fra august eller januar til opførelsen af et af de mest spændende byggerier i Aarhus: DMJX Campus Katrinebjerg, den nye journalisthøjskole i Aarhus. Byggeriet udføres i totalentreprise af JFP A/S og består af fem etager over terræn med parkeringskælder i to etager. Byggeriet er samlet ca. 12.000 m² og skal afleveres medio 2020.

Er du den, vi mangler?
Vi leder efter en selvstændig og nysgerrig praktikant, som har mod på at arbejde sammen med håndværkere, arkitekter og ingeniører. Det er ikke nødvendigt, at du har praktisk erfaring fra en byggeplads. Du vil indgå i et velfungerende team, hvor omgangstonen er uformel og ligetil.

Hvis du har lyst til at være med på holdet, så send venligst en ansøgning med foto og CV til Seniorprojektchef Simon No Johansen på mail: snj@jfp.dk

 

Maskinmester praktikant Michael Koustrup har været i praktik i 14 uger hos JFP:

”Jeg har været meget glad for at være i praktik hos JFP. Mine kompetencer er blevet testet i praksis, og min værktøjskasse har fået en del nye ting tilført. En af de ting, jeg har været særlig glad for, og som jeg kan høre adskiller sig fra flere af mine klassekammerater er, at jeg selvstændigt har fået lov til at løse opgaver. Jeg har i hele praktikperioden været på Generationernes Hus på Aarhus Ø og bl.a. været med til at udarbejde kontrakt på solafskærmning på byggeriet. Jeg har bidraget med at udarbejde analysen, fundet underleverandører og fået en prøveinstallation sat op. Derudover har jeg fået et godt indblik i hverdagen i entreprenørbranchen. JFP er én stor familie, og selvom jeg som praktikant som udgangspunkt kun var ansat i praktikperioden blev jeg inviteret med til sociale arrangementer og kvartalsmøder på hovedkontoret. Det har givet mig mulighed for at snakke med andre på andre byggerier og vidensdele. Det har været rigtig godt, og jeg har da også takket ja til ansættelse, når jeg om et par måneder er færdig med min bachelor opgave. Det glæder jeg mig til.”

keyboard_arrow_up