Praktikant til byggeplads søges

JFP er i fuld gang med opførelsen af Psykiatrien til Det Nye Hospital i Vest, DNV-Gødstrup og søger derfor en praktikant til vores team på projektet fra august eller januar.

 

Psykiatrien, DNV-Gødstrup

JFP søger en praktikant til vores team, der bygger psykiatrien til det nye supersygehus ved Herning, Det Nye Vest (DNV). Psykiatrien er etape to af det samlede DNV Gødstrup-projekt.

Projektet er på 13.500 m² og indeholder en kælder, der forbinder bygningen til resten af sygehuset. Stueplanen indeholder primært sengeafsnit til både voksne og børn/unge. Desuden er der fællesarealer og sportssal. 1. sal indeholder kontorer og ambulatorier. Projektet indeholder også 13 ”interne” gårdrum, som har hver deres egen funktion i forhold til den aldersgruppe, der har adgang. Et superspændende projekt, som er en del af noget meget større.

Er du den, vi mangler?
For os er det vigtigt, at du er engageret, nysgerrig og har gåpåmod. Erfaring fra byggepladsen er en fordel, men absolut ikke nødvendigt, men vi forventer at du har mod på at arbejde sammen med håndværkere, arkitekter og ingeniører. Du kan forvente en spændende hverdag på byggepladsen som en del af et velfungerende team, hvor omgangstonen er uformel og ligetil. Du skal regne med at blive inddraget i planlægning, koordinering, kvalitetssikring, arbejdsmiljø, entreprisestyring og projektopfølgning. Du får også indblik i økonomistyring og vil medvirke i møder som UE-møder, sikkerhedsmøder, formandsmøder, logistikmøder, tidsplanlægningsmøder og fælles koordineringsmøder. Derudover kan du nyde godt af vores gode forhold på lige fod med dine kolleger – også hvad angår sociale arrangementer og andre goder.

Hvis du har lyst til at være med på holdet, så send venligst en ansøgning med foto og CV til Projektchef Henrik Hauberg Larsen på mail: hhl@jfp.dk 

Maskinmester praktikant Michael Koustrup har været i praktik i 14 uger hos JFP:

”Jeg har været meget glad for at være i praktik hos JFP. Mine kompetencer er blevet testet i praksis, og min værktøjskasse har fået en del nye ting tilført. En af de ting, jeg har været særlig glad for, og som jeg kan høre adskiller sig fra flere af mine klassekammerater er, at jeg selvstændigt har fået lov til at løse opgaver. Jeg har i hele praktikperioden været på Generationernes Hus på Aarhus Ø og bl.a. været med til at udarbejde kontrakt på solafskærmning på byggeriet. Jeg har bidraget med at udarbejde analysen, fundet underleverandører og fået en prøveinstallation sat op. Derudover har jeg fået et godt indblik i hverdagen i entreprenørbranchen. JFP er én stor familie, og selvom jeg som praktikant som udgangspunkt kun var ansat i praktikperioden blev jeg inviteret med til sociale arrangementer og kvartalsmøder på hovedkontoret. Det har givet mig mulighed for at snakke med andre på andre byggerier og vidensdele. Det har været rigtig godt, og jeg har da også takket ja til ansættelse, når jeg om et par måneder er færdig med min bachelor opgave. Det glæder jeg mig til.”

keyboard_arrow_up