Praktikant til byggeplads søges

JFP er i fuld gang med opførelsen af Psykiatrien til Det Nye Hospital i Vest, DNV-Gødstrup og søger derfor en praktikant til vores team på projektet fra august 2019.

 

Psykiatrien, DNV-Gødstrup

JFP søger en praktikant til vores team, der bygger psykiatrien til det nye supersygehus ved Herning, Det Nye Vest (DNV). Psykiatrien er etape to af det samlede DNV Gødstrup-projekt.

Projektet er på 13.500 m² og indeholder en kælder, der forbinder bygningen til resten af sygehuset. Stueplanen indeholder primært sengeafsnit til både voksne og børn/unge. Desuden er der fællesarealer og sportssal. 1. sal indeholder kontorer og ambulatorier. Projektet indeholder også 13 ”interne” gårdrum, som har hver deres egen funktion i forhold til den aldersgruppe, der har adgang. Et superspændende projekt, som er en del af noget meget større.

Er du den, vi mangler?
For os er det vigtigt, at du er engageret, nysgerrig og har gåpåmod. Erfaring fra byggepladsen er en fordel, men absolut ikke nødvendigt, men vi forventer at du har mod på at arbejde sammen med håndværkere, arkitekter og ingeniører. Du kan forvente en spændende hverdag på byggepladsen som en del af et velfungerende team, hvor omgangstonen er uformel og ligetil. Du skal regne med at blive inddraget i planlægning, koordinering, kvalitetssikring, arbejdsmiljø, entreprisestyring og projektopfølgning. Du får også indblik i økonomistyring og vil medvirke i møder som UE-møder, sikkerhedsmøder, formandsmøder, logistikmøder, tidsplanlægningsmøder og fælles koordineringsmøder. Derudover kan du nyde godt af vores gode forhold på lige fod med dine kolleger – også hvad angår sociale arrangementer og andre goder.

Hvis du har lyst til at være med på holdet, så send venligst en ansøgning med foto og CV til Projektchef Henrik Hauberg Larsen på mail: hhl@jfp.dk

Det siger en tidligere praktikant:

”Jeg har været i praktik hos JFP i 20 uger og arbejdede efterfølgende i 7 uger frem til studiestart efter ferie. Jeg har under hele forløbet været tilknyttet byggepladsen Grønnedalsparken i Skanderborg, hvor JFP renoverer 390 boliger for Skanderborg Andelsboligforening. Jeg har været i praktik flere steder og arbejdet på flere byggepladser, da jeg er uddannet håndværker. Så jeg føler virkelig, jeg har noget at holde det op imod, når jeg siger, at jeg har været på Danmarks bedste praktikplads. Projektet i Skanderborg er på mange måder kompliceret, men hos JFP formår man alligevel at få noget godt ud af det og sammen løse de ting, der så umulige ud. Når man selv føler sig opgivende, og tingene så alligevel lykkes, får man en masse positivt med derfra. Ud over det har jeg mødt en helt unik empati fra de andre medarbejdere. Hos JFP er der et særligt familiesammenhold og en forståelse for hinanden, som langt overgår noget, jeg tidligere har prøvet. Hos JFP går man meget op i at alle medarbejdere har det godt – blandt andet med gode forhold og fede sociale arrangementer. Det kommer der altså godt arbejde ud af på den anden side.”

Rachid Ahmed Rachid, praktikant 

keyboard_arrow_up