Entrepriseleder - Beton & Elementmontage - Sjælland

Dygtig ”Beton-profil” der kan lede og projektstyre flere spændende entrepriser

Jobbet:

Med udgangspunkt fra kontoret i Vallensbæk, og med reference til Produktionschef Jesper Sørensen, får du ansvar for en række fagentrepriser som projektmæssigt ligger på Sjælland. Din ledelsesopgave vil spænde bredt, lige fra planlægning og igangsætning af beton & elementmontage entrepriser, over løbende indsatsstyring af de enkelte betonsjak med fokus på tæt indsatsstyring, opfølgning og kvalitetssikring til koordinering med de øvrige fagentrepriser på pladsen og frem til aflevering af den færdige Enterprise. Efterkalkulation og evaluering af din fagentreprise bliver ligeledes en del af din opgave.

Du kommer til at løse dine opgaver i et miljø præget af samarbejde ”frihed under ansvar” og godt købmandskab. Du skal således trives med at tage ansvar og du skal motiveres af personlig udvikling. Der er tale om et job, hvor man i høj grad ønsker at udvikle dig og dit potentiale i virksomheden.

Kvalifikationer:

Du er fagligt kompetent inden for beton & elementmontage, med en solid erfaring inden for styring og ledelse. Du kan du dokumentere, at du med succes har styret sådanne entrepriser, både målt på tid, økonomi og kvalitet. Den ideelle kandidat er uddannet inden for murer/beton, gerne suppleret med en uddannelse som bygningskonstruktør. Du har en høj arbejdskapacitet og ikke mindst arbejdsmoral, og din lederstil afspejler gennemslagskraft, overblik og engagement.

Både din performance og dit potentiale ligger noget over gennemsnittet inden for branchen – ikke mindst fordi virksomheden gerne ser, at medarbejderne har et vækst- og udviklingspotentiale.

Du tilbydes:

Et spændende og selvstændigt job i en økonomisk solid & vækstorienteret byggevirksomhed, Du får således en enestående mulighed for at ”vokse” i en innovativ virksomhed med en flad og uformel organisation. Du får et tæt samarbejde med engagerede og kompetente kolleger, og du vil opleve et miljø præget af en uformel omgangstone, professionalisme, handlekraft samt hurtige beslutningsprocesser og godt humør.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Vil du med på holdet:

Er du den rette profil, mærkes dit CV og ansøgning Entrepriseleder - Øst og sendes til job@jfp.dk

Vil du høre mere om stillingen så kontakt:

Jesper Sørensen

Produktionschef

smartphone+45 9363 7939

mailjso@jfp.dk

Jesper Sørensen

Al henvendelse behandles fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på stillingsannoncen, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Fjordbrynet, Kolding
Elementmontage

Fjordbrynet Kolding - Elementmontage - JFP-Murer & Tømrer

A Place To, Esbjerg
Betonentreprise

Betty III, Frederiksberg
Beton- og elementmontage

keyboard_arrow_up