Praktikant til byggeplads søges

JFP skal bygge Event Hall for Grundfos i Bjerringbro og søger derfor en praktikant til vores team på projektet.

 

 

Event Hall for Grundfos, Bjerringbro

JFP Søger en praktikant til projektet Event Hall for Grundfos, som er udvidelse af Grundfos Center i Bjerringbro med et Event Hall byggeri på 3.000 m². Hallen skal supplere den eksisterende hal, som er del af Grundfos Center og skal give mere fleksibilitet i forhold til events, messer og arrangementer. JFP skal opføre hallen i hovedentreprise.

Projektet omfatter selve Event Hall byggeriet på 3.000 m², ombygning af 720 m² eksisterende kontor og mødelokaler samt anlægning af 10.300 m² udeareal med parkeringsanlæg, spillebaner, aktivitetsarealer mv.

Læs mere om projektet her: JFP skal bygge Event Hall for Grundfos

Er du den, vi mangler?
For os er det vigtigt, at du er engageret, nysgerrig og har gåpåmod. Du kan forvente en spændende hverdag på byggepladsen som en del af et velfungerende team, hvor omgangstonen er uformel og ligetil. Du skal regne med at blive inddraget i planlægning, koordinering, kvalitetssikring, arbejdsmiljø, entreprisestyring og projektopfølgning. Du får også indblik i økonomistyring og vil medvirke i møder som UE-møder, sikkerhedsmøder, formandsmøder, logistikmøder, tidsplanlægningsmøder og fælles koordineringsmøder. Derudover kan du nyde godt af vores gode forhold på lige fod med dine kolleger – også hvad angår sociale arrangementer og andre goder.

Hvis du har lyst til at være med på holdet, så send venligst en ansøgning med foto og CV til projektchef Gert Jakobsen på mail: gja@jfp.dk

Maskinmester praktikant Michael Koustrup har været i praktik i 14 uger hos JFP:

”Jeg har været meget glad for at være i praktik hos JFP. Mine kompetencer er blevet testet i praksis, og min værktøjskasse har fået en del nye ting tilført. En af de ting, jeg har været særlig glad for, og som jeg kan høre adskiller sig fra flere af mine klassekammerater er, at jeg selvstændigt har fået lov til at løse opgaver. Jeg har i hele praktikperioden været på Generationernes Hus på Aarhus Ø og bl.a. været med til at udarbejde kontrakt på solafskærmning på byggeriet. Jeg har bidraget med at udarbejde analysen, fundet underleverandører og fået en prøveinstallation sat op. Derudover har jeg fået et godt indblik i hverdagen i entreprenørbranchen. JFP er én stor familie, og selvom jeg som praktikant som udgangspunkt kun var ansat i praktikperioden blev jeg inviteret med til sociale arrangementer og kvartalsmøder på hovedkontoret. Det har givet mig mulighed for at snakke med andre på andre byggerier og vidensdele. Det har været rigtig godt, og jeg har da også takket ja til ansættelse, når jeg om et par måneder er færdig med min bachelor opgave. Det glæder jeg mig til.”

keyboard_arrow_up