Analytiker og ”wingman” for direktøren

Levering af faktabaseret viden og dokumentation


Forretningsudvikler

JFP danskejet, større, landsdækkende projektvirksomhed, attraktivt beliggende centralt i Jylland. JFP, der i dag nærmer sig en mia. omsætning, hører til blandt de førende på markedet. En position man har kæmpet sig til bl.a. via en stor forandringsparathed og et professionelt fokus på kunder, udvikling og ikke mindst en solid, jysk ordentlighed, der er ét af de bærende elementer i virksomhedens succes.

JFP har været på en spændende rejse de seneste år, hvor vækst og forandring har præget udviklingen. Virksomhedens ejer, der også driver virksomheden i hverdagen, har nu brug for en stærk ”wingman” – en dygtig, analytisk profil, der kan levere faktabaseret viden til en bred vifte af beslutningsprocesser.

Jobbet:

Med reference til direktøren, og i meget tæt samarbejde med denne, får du til opgave at drive en bred vifte af analyseopgaver inden for forretningsudvikling, procesoptimeringer og effektivisering. Du skal ganske enkelt spille de samlede beslutningsprocesser og ikke mindst direktørens beslutningsgrundlag bedre, via din evne til at fremskaffe klar, faktabaseret viden. En viden du både skal hente internt i organisationen og eksternt, bl.a. i markedet og hos kunderne og eksterne samarbejdspartnere.

Du skal arbejde bredt med hele resultatkæden, og dine analyseopgaver skal løses lige sikre og retvisende, uanset om du arbejder inden for salg, produktion eller økonomi – nøgleordene i alt hvad du laver er skarphed, relevans, enkelhed, præcision og ikke mindst troværdighed i dit datagrundlag. Derudover skal du evne at præsentere dine data i en form, andre kan forstå og arbejde med – det er således også helt naturligt for dig at tænke i ”nice to know ”og ”need to know”.

Du skal ikke kun være med til at levere de fakta, beslutningerne træffes på, du kommer også til at følge og ikke mindst følge op på de efterfølgende ledelsesprocesser, i tæt samarbejde med direktøren. Så også her bliver du en absolut ”wingman” for ledelsen - en rolle hvor du aktivt kommer til at deltage i eksekvering, udarbejdelse af prognoser og igangsætning af korrigerende handlinger, når verden forandrer sig undervejs.

Kvalifikationer

Du har flere års praktisk erfaring fra et lignende analysejob, måske høstet hos en større industri- eller handelsvirksomhed, en finansiel virksomhed, eller hos en kapitalfond, hvor opgaven har været at analysere ”hele forretningspotentialet”, i forbindelse med virksomhedsoptimering eller salg.

Du har en uddannelse på kandidatniveau, så din teoretiske værktøjskasse i forhold til udvikling og brug af analyseværktøjer, finansielle modeller og databaser er helt opdateret. Og så er du naturligvis dybt fortrolig med excel.

Du er ”nørdet skarp” og lynende godt begavet på analysedelen, men samtidig er du også en særdeles dygtig kommunikator, som evner at finde og præsentere det centrale i komplicerede problemstillinger på en effektiv og overskuelig facon. Projektledelse og det at tage teten og gå forrest, uden at opgaven er beskrevet i detaljen, falder dig helt naturligt, og så har du bare en meget høj forretningsindsigt og forståelse.

Som person er du robust, ligefrem og uformel – en ”Hands on” profil, der ikke er bange for at ”vise sig på pladsen” – du er typen, der naturligt bevæger dig frit og velkommen rundt i hele organisationen!

Du brænder igennem og evner at motivere din omverden, bl.a. via dit engagement og dine gode samarbejds- og forhandlingsevner, og det falder dig helt naturligt at skabe et effektivt samarbejde på tværs af organisation og funktioner.

Du tilbydes:

Et spændende, men også krævende karrierejob i en solid projektvirksomhed, hvor du bliver en nøgleressource, både i forhold til direktion, ledergruppe og den øvrige organisation. Du får en stor bane at spille på, og du vil møde en bred vifte af faglige udfordringer, hvor du skal evne at drive dig selv og dine opgaver i mål. Du vil opleve en solid, jysk virksomhedskultur, der støtter godt op omkring dig og dine aktiviteter, og du vil møde en ledelse og en organisation, der er præget af et højt engagement og en uformel omgangstone på alle niveauer. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Er dette en udfordring for dig, bedes du uploade din ansøgning mærket ”01.10.08” samt CV her på siden.

Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Ann-Sophie Christiansen
asc@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40

Line Fribæk Theodorsen
lft@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40

Søg stillingen

keyboard_arrow_up