Praktikant til byggeplads søges

JFP er i fuld gang med to store byggeprojekter, der på hver sin måde er helt unikke og nogle af de mest omtalte og banebrydende i området. Fra august 2019 har du mulighed for at blive en del af dem. Vi søger nemlig praktikanter til begge projekter: DMJX Campus Katrinebjerg og Generationernes Hus i Aarhus

 

Generationernes Hus, Aarhus

JFP er i fuld gang med at projektere opførelsen af et af de mest banebrydende og spændende byggerier i Aarhus: Generationernes Hus – og mangler praktikanter fra august 2019. Byggeriet bliver godt 32.000 m², hvis formål er at skabe rammerne for alle generationer fra barnet i børnehaven til boliger for de ældste.

Vi udfører opgaven i totalentreprise for tre magistrater hos Aarhus Kommune og Brabrand Boligforening og skal aflevere byggeriet primo 2020, vi søger derfor praktikanter et godt stykke ud i fremtiden. 

Er du den, vi mangler?
Du bliver en del af et ottepersoners team, som er præget af professionalisme, humor og et højt engagement, hvor vi i fællesskab skal løse alle aspekter af dette hus fra start til slut.

Har du mod på denne udfordring? Ønsker du at bidrage til dette skelsættende projektet og kan arbejde selvstændigt og løse de opgaver, vi lægger i dine hænder? Så send en ansøgning med foto samt CV til Seniorprojektchef Thomas V. Møller på mail: tvm@jfp.dk

 

Det siger en tidligere praktikant:

”Jeg har været i praktik hos JFP i 20 uger og arbejdede efterfølgende i 7 uger frem til studiestart efter ferie. Jeg har under hele forløbet været tilknyttet byggepladsen Grønnedalsparken i Skanderborg, hvor JFP renoverer 390 boliger for Skanderborg Andelsboligforening. Jeg har været i praktik flere steder og arbejdet på flere byggepladser, da jeg er uddannet håndværker. Så jeg føler virkelig, jeg har noget at holde det op imod, når jeg siger, at jeg har været på Danmarks bedste praktikplads. Projektet i Skanderborg er på mange måder kompliceret, men hos JFP formår man alligevel at få noget godt ud af det og sammen løse de ting, der så umulige ud. Når man selv føler sig opgivende, og tingene så alligevel lykkes, får man en masse positivt med derfra. Ud over det har jeg mødt en helt unik empati fra de andre medarbejdere. Hos JFP er der et særligt familiesammenhold og en forståelse for hinanden, som langt overgår noget, jeg tidligere har prøvet. Hos JFP går man meget op i at alle medarbejdere har det godt – blandt andet med gode forhold og fede sociale arrangementer. Det kommer der altså godt arbejde ud af på den anden side.”

Rachid Ahmed Rachid, praktikant 

keyboard_arrow_up