Praktikant til byggeplads søges

JFP er i fuld gang med flere store byggeprojekter i Aarhus, der på hver sin måde er helt unikke og nogle af de mest omtalte og banebrydende i området. Med start i august eller januar har du mulighed for at blive en del af dem. Vi søger nemlig praktikanter til flere af projekterne. 

 

Generationernes Hus, Aarhus

JFP er i fuld gang med opførelsen af et af de mest banebrydende og spændende byggerier i Aarhus: Generationernes Hus – og mangler praktikanter fra august og januar. Byggeriet bliver godt 32.000 m², hvis formål er at skabe rammerne for alle generationer fra barnet i børnehaven til boliger for de ældste.

Vi udfører opgaven i totalentreprise for tre magistrater hos Aarhus Kommune og Brabrand Boligforening og skal aflevere byggeriet 2020. 

Er du den, vi mangler?
Du bliver en del af et ottepersoners team, som er præget af professionalisme, humor og et højt engagement, hvor vi i fællesskab skal løse alle aspekter af dette hus fra start til slut.

Har du mod på denne udfordring? Ønsker du at bidrage til dette skelsættende projektet og kan arbejde selvstændigt og løse de opgaver, vi lægger i dine hænder? Så send en ansøgning med foto samt CV til Seniorprojektchef Thomas V. Møller på mail: tvm@jfp.dk 

 

Maskinmester praktikant Michael Koustrup har været i praktik i 14 uger hos JFP:

”Jeg har været meget glad for at være i praktik hos JFP. Mine kompetencer er blevet testet i praksis, og min værktøjskasse har fået en del nye ting tilført. En af de ting, jeg har været særlig glad for, og som jeg kan høre adskiller sig fra flere af mine klassekammerater er, at jeg selvstændigt har fået lov til at løse opgaver. Jeg har i hele praktikperioden været på Generationernes Hus på Aarhus Ø og bl.a. været med til at udarbejde kontrakt på solafskærmning på byggeriet. Jeg har bidraget med at udarbejde analysen, fundet underleverandører og fået en prøveinstallation sat op. Derudover har jeg fået et godt indblik i hverdagen i entreprenørbranchen. JFP er én stor familie, og selvom jeg som praktikant som udgangspunkt kun var ansat i praktikperioden blev jeg inviteret med til sociale arrangementer og kvartalsmøder på hovedkontoret. Det har givet mig mulighed for at snakke med andre på andre byggerier og vidensdele. Det har været rigtig godt, og jeg har da også takket ja til ansættelse, når jeg om et par måneder er færdig med min bachelor opgave. Det glæder jeg mig til.”

keyboard_arrow_up