Praktikanter til byggepladser søges

JFP er i fuld gang med to store byggeprojekter, der på hver sin måde er helt unikke og nogle af de mest omtalte og banebrydende i området. Fra januar 2019 har du mulighed for at blive en del af dem. Vi søger nemlig praktikanter til begge projekter: Bavne Ager Vest i Gilleleje og Basecamp i Lyngby

 

Gilleleje Plejecenter, Bavne Ager

JFP søger en praktikant fra januar 2019 til opførelsen af et nyt og moderne plejecenter med tilhørende seniorboliger, Bavne Ager Vest i Gilleleje. Foruden 72 boliger omfatter byggeriet på i alt 6.500 m2 også fællesarealer, herunder blandt andet storkøkken, café, spa, wellness og lokaler til ergoog fysioterapi og kælder. Desuden skal der etableres parkeringsplads, terrasser, gårdhave, frugthave og stisystem. Plejecentret skal afleveres i september 2019, vi søger derfor praktikanter et godt stykke ud i fremtiden. 

Er du den, vi mangler?
Vi leder efter en selvstændig og nysgerrig praktikant, som har mod på at arbejde sammen med håndværkere, arkitekter og ingeniører. Det er ikke nødvendigt, at du har praktisk erfaring fra en byggeplads. Du vil indgå i et velfungerende team, hvor omgangstonen er uformel og ligetil.

Hvis du har lyst til at være med på holdet, så send venligst en ansøgning med foto og CV til Projektchef Thomas Vinding Andersen på mail: tva@jfp.dk

 

Det siger en tidligere praktikant:

”Jeg har været i praktik hos JFP i 20 uger og arbejdede efterfølgende i 7 uger frem til studiestart efter ferie. Jeg har under hele forløbet været tilknyttet byggepladsen Grønnedalsparken i Skanderborg, hvor JFP renoverer 390 boliger for Skanderborg Andelsboligforening. Jeg har været i praktik flere steder og arbejdet på flere byggepladser, da jeg er uddannet håndværker. Så jeg føler virkelig, jeg har noget at holde det op imod, når jeg siger, at jeg har været på Danmarks bedste praktikplads. Projektet i Skanderborg er på mange måder kompliceret, men hos JFP formår man alligevel at få noget godt ud af det og sammen løse de ting, der så umulige ud. Når man selv føler sig opgivende, og tingene så alligevel lykkes, får man en masse positivt med derfra. Ud over det har jeg mødt en helt unik empati fra de andre medarbejdere. Hos JFP er der et særligt familiesammenhold og en forståelse for hinanden, som langt overgår noget, jeg tidligere har prøvet. Hos JFP går man meget op i at alle medarbejdere har det godt – blandt andet med gode forhold og fede sociale arrangementer. Det kommer der altså godt arbejde ud af på den anden side.”

Rachid Ahmed Rachid, praktikant 

keyboard_arrow_up