Indkøbschef - Byggeri

Hoved- og totalentreprise * Passioneret ”købmand” til vækstvirksomhed

Indkøbschef med udgangspunkt fra hovedkontoret i Herning

Jobbet:

Efter en kort introduktionsperiode, skal du varetage rollen som den nye indkøbschef i JFP a/s, hvor du ligeledes får ansvar for indkøb til datterselskabet JFP Murer og Tømrer a/s. Den nuværende indkøbschef er på vej ind i en ny rolle, og der bliver derfor mulighed for en ”afleveringsforretning” i jobbet.

Med udgangspunkt fra hovedkontoret i Herning, og i tæt samarbejde med en kompetent stab, får du bl.a. ansvar for indkøb af materialer til hoved- og totalentrepriser, herunder også montageentrepriser, til virksomhedens samlede produktion, øst og vest for Storebælt. De bærende elementer i jobbet er købmandsmæssig skarphed, samt evne og vilje til at tænke i både byggetekniske og økonomiske alternativer. Du skal ganske enkelt udvise en proaktiv lidenskab i alt hvad du foretager dig. Evnen til at finde de rette produkter til de rigtige priser, og samtidig fokusere på, at både kvalitet og leveringssikkerhed matcher kravene fra de enkelte projekter, er et must, hvis du skal gøre dig gældende i dette job.

Du skal finde nye leverandører og holde de nuværende ”skarpe” i samarbejdet. Herudover skal du støtte produktionen, så der løbende bliver en tæt samklang mellem optimering og det muliges kunst. Her er det vigtigt, at du både kan byde ind med en købmandsmæssig vinkel og samtidig har den dybe tekniske forståelse der kræves, hvis du skal lande de rette løsninger.

Kvalifikationer:

Du er en erfaren indkøbsprofil, der allerede i dag har bevist din styrke inden for indkøb af materialer til hoved- og totalentrepriser. Fundamentet for den rette profil er således solid erfaring med indkøb, godt købmandskab og en solid byggeteknisk viden.

Din personlighed er ligeledes afgørende for succes i jobbet. Du er godt begavet, med en udpræget analytisk sans, kombineret med en høj grad af økonomisk og teknisk forståelse – og så er du en rigtig dygtig ”købmand”.

Du evner at kombinere gennemslagskraft og konsekvens med gode samarbejdsevner, både internt og eksternt. Herudover kræver opgaven handlekraft, omhyggelighed og grundighed - også under tidspres - samt en positiv indstilling til opgaverne og et godt humør.

Nøgleord er desuden: Hands-on, lidenskab og fremsynethed kombineret med en stor evne til at ”se ud af boksen” og trække igennem med passion og lidenskab.

Du tilbydes:

En faglig udfordring i en landsdækkende, økonomisk solid, professionel byggevirksomhed med en motiverende virksomhedskultur. Du får et tæt samarbejde med en moderne og udviklingsorienteret organisation, og en ledelse med høje ambitioner der sætter barren højt. Du vil i det hele taget opleve et job, hvor du kan være med til at præge morgendagens projekter, og hvor der er kort fra tanke til handling.


Ansøg

Din ansøgning og dit detaljerede CV mærkes ”01.06.69” og uploades på denne side. Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet. Al henvendelse behandles fortroligt.

Løn- og ansættelsesvilkår modsvarer de stillede krav og forhandles individuelt.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Søg stillingen

Referenceprojekter:

Siden 1972 har vi opført alt fra boliger og erhverv til sygehuse og institutioner - altid med mennesket i fokus.

keyboard_arrow_up