Vi søger en ny KS medarbejder

 

Jobbet:

Vi søger en KS medarbejder til vores stabsfunktioner i Herning. Timeantal mellem 30 og 37 timer/uge. Du skal på en struktureret facon føre tilsyn med KS arbejdet på alle vore byggepladser samt indsamle og strukturere Drift og Vedligeholdelsesmateriale og DGNB dokumentation, alt på en selvstændig facon og i samarbejde med vore byggeledere og projektledere. Hvis du har evnerne til det, vil du med tiden kunne bidrage til videreudvikling af vore systemer indenfor KS og D&V.

Du vil blive en del af en velfungerende afdeling hos JFP a/s – en organisation, hvor der er højt til loftet, korte beslutningsveje, uformel omgangstone, handlekraft og godt humør. Du vil referere til den byggetekniske direktør, men i det daglige arbejde blive ledet af vores kvalitets- og arbejdsmiljøchef. Der er tale om en stilling med en høj grad af frihed under ansvar. Du kan se frem til en travl, spændende hverdag, med en stor kontaktflade og opgaver, der bl.a. omfatter:

  • Gennemgang og registrering af tilsynsnotater og kvalitetssikringsmateriale fra eksternt tilsyn, eget tilsyn, underentreprenører hhv. vores egenproduktion
  • Indsamle og strukturere det samlede KS-materiale og gøre det klar til aflevering
  • Indsamle og strukturere Drift- og Vedligeholdelsesmateriale, så det foreligger i komplet stand til aflevering
  • Indsamle og strukturere DGNB dokumentation

Arbejdet udføres dels fra kontoret i Herning, dels på byggepladserne i dialog med byggeledelsen. Du skal derfor påregne en vis rejseaktivitet til vore byggepladser, som primært er beliggende i Region Midtjylland, samt på Sjælland. Vejledende forventer vi ca. 4-5 rejsedage om måneden.

Om dig:

Du har ideelt set erfaring med lignende opgaver, gerne med en baggrund fra byggebranchen som teknisk assistent eller tilsvarende. Du skal have erfaring med Word og Excel og meget gerne også Ajour, som vi normalt bruger til KS. Du er kvik i pæren, har gå-på-mod og snakker godt med alle typer mennesker. Ligeledes forventes det, at du har gode danskkundskaber både mundtligt som skriftligt.

Som person er du opsøgende og udadvendt, du trives med udfordringer, handler selvstændigt og er god til at kommunikere. Du er en teamplayer og trives i en organisation med en flad struktur og hurtige beslutningsgange. Din arbejdsstil er kendetegnet ved stort engagement og sans for detaljen. 

Interesseret?

Så send din ansøgning og CV til nhm@jfp.dk senest den 1. december 2019. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte byggeteknisk direktør Niels Henrik Madsen på nhm@jfp.dk eller telefon 4091 0281. 

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, fleksible arbejdstider, pension, sundhedsordning, kantineordning, samt en personaleforening med diverse årlige arrangementer.
  

Søg stilling

keyboard_arrow_up