Praktikant til byggeplads søges

JFP er i fuld gang med udvidelsen af MOE domicil i Søborg og søger derfor en praktikant til vores team på projektet fra januar 2019.

 

Udvidelse af MOE, Søborg

JFP Søger en praktikant fra januar 2019 til byggepladsen MOE i Søborg. JFP udfører for Pension Danmark en udvidelse af MOEs domicil i Søborg ved København.

Udvidelsen omfatter en tilbygning på i alt cirka 3.500 m2. Tilbygningen bliver indrettet med i alt 264 arbejdspladser. Den nye tilbygning og den eksisterende hovedbygning bliver forbundet med trappe og elevatorskakt som ”mellembygning”. Desuden skal JFP udføre en cirka 1.100 m2 udvidelse af parkeringsdækket omkring kontorhuset.

Er du den, vi mangler?
Vi leder efter en selvstændig og nysgerrig praktikant, som har mod på at arbejde sammen med håndværkere, arkitekter og ingeniører. Det er ikke nødvendigt, at du har praktisk erfaring fra en byggeplads.
Du vil indgå i et velfungerende team af projektledere, hvor omgangstonen er uformel og ligetil.

Hvis du har lyst til at være med på holdet, så send venligst en ansøgning med foto og CV til projektchef Johnny Stubkjær på mail: jos@jfp.dk​

Det siger en tidligere praktikant:

”Jeg har været i praktik hos JFP i 20 uger og arbejdede efterfølgende i 7 uger frem til studiestart efter ferie. Jeg har under hele forløbet været tilknyttet byggepladsen Grønnedalsparken i Skanderborg, hvor JFP renoverer 390 boliger for Skanderborg Andelsboligforening. Jeg har været i praktik flere steder og arbejdet på flere byggepladser, da jeg er uddannet håndværker. Så jeg føler virkelig, jeg har noget at holde det op imod, når jeg siger, at jeg har været på Danmarks bedste praktikplads. Projektet i Skanderborg er på mange måder kompliceret, men hos JFP formår man alligevel at få noget godt ud af det og sammen løse de ting, der så umulige ud. Når man selv føler sig opgivende, og tingene så alligevel lykkes, får man en masse positivt med derfra. Ud over det har jeg mødt en helt unik empati fra de andre medarbejdere. Hos JFP er der et særligt familiesammenhold og en forståelse for hinanden, som langt overgår noget, jeg tidligere har prøvet. Hos JFP går man meget op i at alle medarbejdere har det godt – blandt andet med gode forhold og fede sociale arrangementer. Det kommer der altså godt arbejde ud af på den anden side.”

Rachid Ahmed Rachid, praktikant 

keyboard_arrow_up