Mød vores projekteringsleder Thomas Møl Bramming

Thomas Møl Bramming, som er projekteringsleder hos JFP fortæller:

”Jeg har som projekteringsleder i JFP en bred berøringsflade. Bl.a. med kalkulationsafdelingen, hvor jeg ofte tages med på råd omkring rådgiveraftaler og myndighedsforhold. Også indkøb inddrages jeg i, herunder indkøb af underentreprenører og leverandører, hvor jeg bidrager med at definere indhold, omfang og kvalitetsniveau samt medvirker i forhandlinger. Selvfølgelig fylder selve projekteringen mest i min hverdag, hvor jeg trives i det ofte komplekse samarbejde med vores rådgivere, bygherrer og myndigheder. Udførelsesfasen fylder også relativt meget i min hverdag, hvor jeg bistår vores projektchefer og projektledere med de løbende afklaringer og de afsluttende myndighedsforhold frem mod aflevering og ibrugtagning. Det er en stor tilfredsstillelse at være med hele vejen, og noget af det jeg virkelig nyder i jobbet. Før jeg kom til JFP var jeg rådgiver i en af landets store ingeniørvirksomheder. Der var jeg ikke i samme grad en del af udførelsen og det praktiske arbejde på byggepladserne og havde derfor ikke det samme store indblik i projekterne fra den spæde opstart til aflevering og ibrugtagning.

Jeg synes, det er vigtigt for en entreprenørvirksomhed som JFP at have projekteringskompetencen in-house. Det giver et mere smidigt samarbejde med bygherrer rådgivere og myndigheder, da vi kan deltage langt mere proaktivt i processerne. Med min egen baggrund som rådgiver i mange år, før skiftet til den udførende del, har jeg stor indsigt i rådgivernes måde at arbejde på, og jeg kan dermed yde kvalificeret sparring med rådgiverne, men også udfordre dem på det mere tekniske niveau.

Noget af det som jeg sætter allermest pris på ved JFP er, at der er højt til loftet, nærhed i ledelsen samt vilje og mod til at træffe hurtige beslutninger når det kræves. Der er altid mulighed for at blive hørt, hvis man har noget på hjertet, og JFP passer godt på sine medarbejdere. Købmandsskabet er også noget af det, jeg sætter pris på. Her skal man ikke blot passe sit arbejde, men også bidrage til indtjeningen.” 

Projekteringsleder Thomas Møl Bramming - Karriere  i JFP

Bliv ringet op

Vi er altid på jagt efter de helt rigtige medarbejdere og vil gerne høre fra dig, hvis du mener, at du passer ind på teamet. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up