Er du vores nye praktikant i JFP eller JFP – Murer & Tømrer?

Efterårssemester 2021

Praktikant i JFP eller JFP - Murer & Tømrer.

Vi søger praktikanter både på Sjælland og i det jyske til vores spændende projekter

Vi er på udkig efter de bedste praktikanter i Danmark – som er nysgerrige på, at få den bedste læring med i baggagen, samtidig med at de får mulighed for at komme ind og arbejde for og med kompetente kollegaer.

JFP tilbyder praktikforløb for ingeniør-, konstruktør og maskinmesterstuderende. Som praktikant deltager du i et igangværende byggeprojekt, men du kan også blive praktikant i vores kalkulationsafdeling eller vores datterselskab JFP – Murer & Tømrer, som arbejder med mindre projekter.

I øjeblikket søger vi praktikanter blandt andet til følgende projekter:

JFP - Jørgen Friis Poulsen a/s

 • Betty III, Frederiksberg
  Nyt plejecenter med 125 plejeboliger og tilhørende servicearealer. Projektet udføres i totalentreprise og DGNB certificeres til guld.

 • Olof Palmes Allé, Aarhus
  350 bæredygtige, almene boliger til den almene boligorganisation Østjysk Bolig på den gamle Journalisthøjskole grund i Aarhus Nord.

 • JYSK, Brabrand
  Udvidelsen af JYSK’s hovedkontor i Brabrand.

 • Ruten Plejecenter, Tingbjerg
  Nyt plejecenter med 120 boliger fordelt på 1- og 2 værelses boliger.

 • Storetorv Boliger, Tingbjerg 
  Opførelse af 120 familieboliger i Tingbjerg ved Brønshøj. Boligerne skal DGNB-guldcertificeres.

 • Toftehaven, Ballerup
  Udvidelsen af Plejecenter Toftehaven i Ballerup.

 • Remmerslund, Hedensted
  Opførelse af 80 boliger. 

 • Kalkulationsafdelingen, Herning
  Som praktikant i kalkulationsafdelingen får du fingrene i de rigtig store tal og hjælpe med at give de helt rigtige tilbud på et væld af spændende byggesage.

JFP - Murer & Tømrer a/s

 • Tvedvej, Kolding
  Projektet omfatter opførelse af 9 rækkehuse i 2½ plan i alt 20 lejligheder. Projektet skal svanemærkes.

 • Store Mølle Vej, Amager
  Renovering af 18 opgange i hovedentreprise. Renoveringen omfatter etablering af ny tagkonstruktion med 21 nye taglejligheder og tilhørende tagterrasser samt renoveringsarbejder i kælder, opgange og 216 lejligheder.

 • Jonshøj, Værløse
  Projektet omfatter opførelse af 22 bæredygtige almene seniorboliger, 8 små familieboliger samt et fælleshus.

Er det dig vi søger?
Som praktikant i JFP eller JFP – Murer & Tømrer, skal du regne med at blive inddraget i planlægning, koordinering, kvalitetssikring, arbejdsmiljø, entreprisestyring og projektopfølgning. Du får også indblik i økonomistyring og vil medvirke i møder som UE-møder, sikkerhedsmøder, formandsmøder, logistikmøder, tidsplanlægningsmøder og fælles koordineringsmøder. Derudover kan du nyde godt af vores gode forhold på lige fod med dine kolleger.

Du kan forvente en spændende hverdag som en del af et velfungerende team, hvor omgangstonen er uformel og ligetil.

Vi forventer at du:

 • Er ambitiøs og har lyst til at udvikle din faglighed.
 • ​Er nysgerrig og har lyst til at blive udfordret.
 • Er positiv, deltager i hverdagen på byggepladsen og/eller på kontoret.
 • Har gode byggetekniske kompetencer, materiale- og produktkendskab.
 • Har drive og mod på selvstændigt at tage fat og kaste dig ud i opgaverne.
 • Er fleksibel og brænder for ansvar og læring.
 • Har et godt kendskab til Microsoft Office pakken og Project Manager
 • Har evner for godt købmandskab.

Tiltrædelse: Efteråret 2021

Vil du med på holdet:
Så mail din ansøgning med CV til HR på job@jfp.dk Mrk. Praktikant i emnefeltet.

Glad for praktikperiode hos JFP

Tugbanur Demir har været i praktik hos JFP fra august til december 2020 og været meget glad for det.
Hun har fået et klart billede af, hvad hun ønsker at beskæftige sig med, når hun bliver færdig som konstruktionsingeniør, og JFP har været så glad for hende, at hun er blevet ansat som studentermedhjælper frem til sommeren 2021.

Tugba har været på byggepladsen JYSK i sin praktikperiode. JFP opfører som totalentreprenør en 10.000 m2 udvidelse af JYSK’s hovedkontor i Aarhus, og byggeriet skal DGNB-certificeres. Det er noget af det, Tugba har arbejdet med.

God chef og gode kolleger
”Det har været en fantastisk oplevelse at være i praktik hos JFP. Min chef har været rigtig god og skabt nogle trygge rammer for mig, så jeg har kunnet præstere. Han har inddraget mig 100 % i den plan, der blev lavet for min praktikperiode, og han har med sine gode egenskaber skabt en byggeplads med en god trivsel, som også har påvirket mit forløb positivt. Mine gode kolleger har taget imod mig med åbne arme, og det har bidraget til, at jeg har kunnet performe og haft et rigtig godt forløb. Jeg har lært meget om, hvad det kræver at lede en byggeplads og fået indblik i hele kvalitetssikringen, de faldgrupper der kan være og praktikken på en byggeplads. Jeg har fået lov til at arbejde tæt sammen med entrepriselederen og hjulpet ham med opmålinger ift. indkøb, at afkalde betonelementer og DGNB-certificeringen herunder opfyldelse af kriterier og dokumentation. Jeg kan give min stærkeste anbefaling ift. at komme i praktik hos JFP. De har lært mig rigtig meget, givet mig selvtillid og gjort, at jeg er meget mere klar over, hvilken retning jeg ønsker at gå, når jeg er færdig til jul. Samtidig fortsætter jeg som studentermedhjælper på JYSK, som jeg er rigtig glad for.”

Praktikant hos JFP Tugbanur Demir

Yasmin blev fastansat efter praktikperioden

Yasmin Al Malla har været i praktik som byggeleder hos JFP i 10 uger fra august til oktober 2020. Nu er hun blevet fastansat som assisterende byggeleder, og roser JFP for hele forløbet.

Yasmin Al Malla fortæller: ”Jeg har været rigtig glad for at være hos JFP i min praktikperiode. Jeg var i praktik som byggeleder og har haft en helt fantastisk projektchef – Peter Hansen, som har hjulpet mig hele vejen igennem. Han har både hjulpet mig med min eksamen, givet mig den tid, jeg har haft brug for, også til skolearbejde og taget sig tid til at vise og forklare mig, hvordan real life er på en byggeplads. Og han har været ærlig omkring, hvad jeg selv kunne gøre bedre. Det sætter jeg enormt stor pris på. Mine kolleger i JFP har jeg også kun roser til overs for. De har støttet mig hele vejen igennem og haft fokus på, at jeg skulle lære. Jeg er virkelig glad for forløbet, og nu er det hele endt med en fastansættelse som assisterende byggeleder. Det er jo et drømmescenarie. Jeg er virkelig stolt.”

Bliv ringet op

Vi er altid på jagt efter de helt rigtige medarbejdere og vil gerne høre fra dig, hvis du mener, at du passer ind hos JFP. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up