Praktikant til byggeplads søges

JFP skal udføre udvidelsen af JYSK’s hovedkontor i Brabrand  og søger derfor en praktikant til vores team på projektet.

 

JYSK’s hovedkontor i Brabrand.

JFP søger en praktikant til vores team, som står for udvidelsen af JYSK’s hovedkontor i Brabrand. JFP skal som totalentreprenør opføre en markant udvidelse af JYSK’s hovedkontor i Brabrand ved Aarhus. Udvidelsen omfatter knap 10.000 m² med 2 nye kontorfløje til 450 medarbejdere, et stort auditorium, forbindelsesfløje, kældre og p-arealer. Byggeriet skal DGNB-certificeres og stå klar i oktober 2021.

Læs mere om projektet her: JFP vinder stort byggeri for JYSK

Vi søger en praktikant, der er engageret, nysgerrig og har gåpåmod. Du vil blive en del af en byggeldelelse, hvor du skal regne med at blive inddraget i planlægning, koordinering, kvalitetssikring, arbejdsmiljø, entreprisestyring og projektopfølgning.
Hos JFP vil du indgå i et velfungerende team, hvor omgangstonen er uformel og ligetil.

Er dette noget for dig, så send venligst en ansøgning med foto og CV til Seniorprojektchef Simon No Green Johansen på mail: snj@jfp.dk​

Maskinmester praktikant Michael Koustrup har været i praktik i 14 uger hos JFP:

”Jeg har været meget glad for at være i praktik hos JFP. Mine kompetencer er blevet testet i praksis, og min værktøjskasse har fået en del nye ting tilført. En af de ting, jeg har været særlig glad for, og som jeg kan høre adskiller sig fra flere af mine klassekammerater er, at jeg selvstændigt har fået lov til at løse opgaver. Jeg har i hele praktikperioden været på Generationernes Hus på Aarhus Ø og bl.a. været med til at udarbejde kontrakt på solafskærmning på byggeriet. Jeg har bidraget med at udarbejde analysen, fundet underleverandører og fået en prøveinstallation sat op. Derudover har jeg fået et godt indblik i hverdagen i entreprenørbranchen. JFP er én stor familie, og selvom jeg som praktikant som udgangspunkt kun var ansat i praktikperioden blev jeg inviteret med til sociale arrangementer og kvartalsmøder på hovedkontoret. Det har givet mig mulighed for at snakke med andre på andre byggerier og vidensdele. Det har været rigtig godt, og jeg har da også takket ja til ansættelse, når jeg om et par måneder er færdig med min bachelor opgave. Det glæder jeg mig til.”

keyboard_arrow_up