Har du lyst til at få fingrene i store tal?

JFP er en entreprenørvirksomhed med en årlig omsætning på omkring en milliard kroner. Lige nu søger vi en praktikant, som har lyst til at få fingrene i de rigtig store tal og hjælpe os med at give de helt rigtige tilbud på et væld af spændende byggesager. 

 

Praktikant til kalkulationsafdelingen i Herning søges

Vi leder efter en selvstændig og nysgerrig praktikant, som har mod på at arbejde sammen med både vores kalkulationsteam og husets projektchefer og ledere. Det er ikke nødvendigt, at du har erfaring fra byggebranchen, men vi forventer at du har masser af energi og gåpåmod. Du vil indgå i et velfungerende team, hvor omgangstonen er uformel og ligetil og vil nyde godt at husets mange goder.

Er du den, vi mangler?
Hvis du har lyst til at være med på holdet, så send venligst en ansøgning med foto og CV til Salgsdirektør Søren Trærup på str@jfp.dk 

 

 

Maskinmester praktikant Michael Koustrup har været i praktik i 14 uger hos JFP:

”Jeg har været meget glad for at være i praktik hos JFP. Mine kompetencer er blevet testet i praksis, og min værktøjskasse har fået en del nye ting tilført. En af de ting, jeg har været særlig glad for, og som jeg kan høre adskiller sig fra flere af mine klassekammerater er, at jeg selvstændigt har fået lov til at løse opgaver. Jeg har i hele praktikperioden været på Generationernes Hus på Aarhus Ø og bl.a. været med til at udarbejde kontrakt på solafskærmning på byggeriet. Jeg har bidraget med at udarbejde analysen, fundet underleverandører og fået en prøveinstallation sat op. Derudover har jeg fået et godt indblik i hverdagen i entreprenørbranchen. JFP er én stor familie, og selvom jeg som praktikant som udgangspunkt kun var ansat i praktikperioden blev jeg inviteret med til sociale arrangementer og kvartalsmøder på hovedkontoret. Det har givet mig mulighed for at snakke med andre på andre byggerier og vidensdele. Det har været rigtig godt, og jeg har da også takket ja til ansættelse, når jeg om et par måneder er færdig med min bachelor opgave. Det glæder jeg mig til.”

keyboard_arrow_up