Har du lyst til at få fingrene i store tal?

Praktikant til kalkulationsafdelingen søges

JFP er en entreprenørvirksomhed med en årlig omsætning på omkring en milliard kroner. Lige nu søger vi en praktikant, som har lyst til at få fingrene i de rigtig store tal og hjælpe os med at give de helt rigtige tilbud på et væld af spændende byggesager. 

 

Kalkulationsafdelingen i Herning

Vi leder efter en selvstændig og nysgerrig praktikant, som har mod på at arbejde sammen med både vores kalkulationsteam og husets projektchefer og ledere. Det er ikke nødvendigt, at du har erfaring fra byggebranchen, men vi forventer at du har masser af energi og gåpåmod. Du vil indgå i et velfungerende team, hvor omgangstonen er uformel og ligetil og vil nyde godt at husets mange goder.

Er du den, vi mangler?
Hvis du har lyst til at være med på holdet, så send venligst en ansøgning med foto og CV til tilbudschef Martin Agerbo på mas@jfp.dk 

 

 

Det siger en tidligere praktikant:

”Jeg har været i praktik hos JFP i 20 uger og arbejdede efterfølgende i 7 uger frem til studiestart efter ferie. Jeg har under hele forløbet været tilknyttet byggepladsen Grønnedalsparken i Skanderborg, hvor JFP renoverer 390 boliger for Skanderborg Andelsboligforening. Jeg har været i praktik flere steder og arbejdet på flere byggepladser, da jeg er uddannet håndværker. Så jeg føler virkelig, jeg har noget at holde det op imod, når jeg siger, at jeg har været på Danmarks bedste praktikplads. Projektet i Skanderborg er på mange måder kompliceret, men hos JFP formår man alligevel at få noget godt ud af det og sammen løse de ting, der så umulige ud. Når man selv føler sig opgivende, og tingene så alligevel lykkes, får man en masse positivt med derfra. Ud over det har jeg mødt en helt unik empati fra de andre medarbejdere. Hos JFP er der et særligt familiesammenhold og en forståelse for hinanden, som langt overgår noget, jeg tidligere har prøvet. Hos JFP går man meget op i at alle medarbejdere har det godt – blandt andet med gode forhold og fede sociale arrangementer. Det kommer der altså godt arbejde ud af på den anden side.”

Rachid Ahmed Rachid, praktikant 

keyboard_arrow_up