Praktikant til byggeplads søges

JFP er i fuld gang med opførelsen af Vejen Rådhus og søger derfor en praktikant til vores team på projektet fra januar 2019.

 

Vejen Rådhus

JFP søger en praktikant fra januar 2019 til vores team, som står for opførelsen af Vejen Rådhus. JFP opfører rådhuset i hovedentreprise med Rambøll som bygherrerådgiver. Vejen Rådhus er et cirka 5000 m² kontorbyggeri i 5 plan, hvoraf de 700 m² er i kælderplan. Byggeriet vil i august være i fasen med montering af betonelementer og senere lukning af huset. Rådhuset skal afleveres i sommeren 2019. 

Er du den, vi mangler?
Vi leder efter en selvstændig og nysgerrig praktikant, som har mod på at arbejde sammen med håndværkere, arkitekter og ingeniører. Vi er især på udkig efter en praktikant, der har interesse for råhus-delen og i mindre omfang teknikdelen.
Det er ikke nødvendigt, at du har praktisk erfaring fra en byggeplads. Hos JFP vil du indgå i et velfungerende team, hvor omgangstonen er uformel og ligetil.

Er du interesseret så kontakt Gert Jakobsen på 4080 3302 eller gja@jfp.dk

 

Det siger en tidligere praktikant:

”Jeg har været i praktik hos JFP i 20 uger og arbejdede efterfølgende i 7 uger frem til studiestart efter ferie. Jeg har under hele forløbet været tilknyttet byggepladsen Grønnedalsparken i Skanderborg, hvor JFP renoverer 390 boliger for Skanderborg Andelsboligforening. Jeg har været i praktik flere steder og arbejdet på flere byggepladser, da jeg er uddannet håndværker. Så jeg føler virkelig, jeg har noget at holde det op imod, når jeg siger, at jeg har været på Danmarks bedste praktikplads. Projektet i Skanderborg er på mange måder kompliceret, men hos JFP formår man alligevel at få noget godt ud af det og sammen løse de ting, der så umulige ud. Når man selv føler sig opgivende, og tingene så alligevel lykkes, får man en masse positivt med derfra. Ud over det har jeg mødt en helt unik empati fra de andre medarbejdere. Hos JFP er der et særligt familiesammenhold og en forståelse for hinanden, som langt overgår noget, jeg tidligere har prøvet. Hos JFP går man meget op i at alle medarbejdere har det godt – blandt andet med gode forhold og fede sociale arrangementer. Det kommer der altså godt arbejde ud af på den anden side.”

Rachid Ahmed Rachid, praktikant 

keyboard_arrow_up