Til vores byggeprojekter i Sjælland søger JFP erfarne

PROJEKTLEDERE

Vi er en solid entreprenørvirksomhed med en stærk kultur og en moderne organisation

 

Jobbet:

Vi søger projektledere. Stillingerne er med udgangspunkt fra kontoret på Sjælland, og med reference til regionsdirektøren.

Du får ansvaret for egne entrepriser som en del af et større projekt, eller ansvaret for dit eget byggeprojekt. Dine opgaver spænder bredt, lige fra de indledende forberedelser i forbindelse med projektopstart, herunder opstart af byggeplads, til entrepriseindkøb, løbende og tæt byggestyring/kvalitetssikring samt aflevering af det færdige byggeri. Alt sammen inden for rammerne af et veltilrettelagt arbejdsmiljø og med kompetente kolleger.

Du er én af dem i branchen, der sætter en ære i at levere et færdigt byggeprojekt, med fokus på tid, kvalitet og økonomi.

Du kommer til at løse dine opgaver i et miljø præget af ”frihed under ansvar”. Du skal således trives med at tage ansvar, og du skal motiveres af personlig udvikling.

Kvalifikationer

Vi søger projektledere med min. 5 års erfaring.

Du er således en erfaren projektleder, og du kan dokumentere, at du selvstændigt og med succes har styret større byggeprojekter i mål, både målt på tid, økonomi og kvalitet. Du har en relevant byggeteknisk uddannelse og en høj arbejdskapacitet og ikke mindst arbejdsmoral. Din lederstil afspejler gennemslagskraft, overblik, struktur og engagement. Herudover har du en positiv tilgang til selv de mest udfordrende opgaver og et godt humør, der smitter af på dine omgivelser.

Gode kommunikations- og forhandlingsevner er også væsentlige egenskaber, du skal besidde.

Du tilbydes:

Et spændende og selvstændigt job i en solid, landsdækkende entreprenørvirksomhed. Du får en unik mulighed for at bevise dine færdigheder som projektleder samt at udvikle dig i en innovativ virksomhed med en flad organisation.

Du får et tæt samarbejde med engagerede og kompetente kolleger, og du vil opleve et miljø, præget af en uformel omgangstone, professionalisme, handlekraft samt hurtige beslutningsprocesser og godt humør.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Din ansøgning mærkes ”Projektleder - Sjælland” og mailes til Regionsdirektør Henrik Bendsen,
hb@jfp.dk henvendelse bliver behandlet fortroligt.

keyboard_arrow_up