Praktikant til byggeplads søges

Helt ude i "stævnen" på Aarhus Ø bygger JFP 202 eksklusive lejligheder for Olav de Linde og søger derfor en praktikant til vores team på projektet fra august 2019.

 

SHIP, Aarhus

Med en kongeplacering – helt ude i ’stævnen’ på Aarhus Ø – bygger JFP, SHIP: 202 eksklusive lejligheder som kronen på værket for den nye bydel. Og vi mangler en praktikant som en del af vores velfungerende team på byggepladsen.

Beboerne i SHIP kommer til at leve et privilegeret liv i et område, hvor de kan følge bøgeskovens smukke forvandling og lystsejlernes mange gøremål på land og til vands. Byggeriet er i fem etager med plads til 202 ejerlejligheder, der spænder fra toværelseslejligheder til de helt store eksklusive lejligheder. Projektet har et samlet etageareal på 24.800 m² - fordelt med 21.800 m² boliger, cirka 3.000 m² erhverv og en kælder på 11.800 m² med p-kælder og erhverv samt et gårdrum.

Er du den, vi mangler?
JFP søger den helt rigtige praktikant til denne spændende byggeplads. Det er vigtigt, at du er engageret, nysgerrig og har gåpåmod. Erfaring fra byggepladsen er en fordel, men absolut ikke nødvendigt, men vi forventer til genglæd, at du har mod på at arbejde sammen med håndværkere, arkitekter og ingeniører. Du kan forvente en interessant hverdag på byggepladsen som en del af vores team, hvor omgangstonen er uformel og ligetil. Du skal regne med at blive inddraget i planlægning, koordinering, kvalitetssikring, arbejdsmiljø, entreprisestyring og projektopfølgning. Du får også indblik i økonomistyring og vil medvirke i møder som UE-møder, sikkerhedsmøder, formandsmøder, logistikmøder, tidsplanlægningsmøder og fælles koordineringsmøder. Derudover kan du nyde godt af vores gode forhold på lige fod med dine kolleger – også hvad angår sociale arrangementer og andre goder.

Hvis du har lyst til at være med på holdet, så send venligst en ansøgning med foto og CV til Projektchef Theodor Andersen på mail: ta@jfp.dk

Det siger en tidligere praktikant:

”Jeg har været i praktik hos JFP i 20 uger og arbejdede efterfølgende i 7 uger frem til studiestart efter ferie. Jeg har under hele forløbet været tilknyttet byggepladsen Grønnedalsparken i Skanderborg, hvor JFP renoverer 390 boliger for Skanderborg Andelsboligforening. Jeg har været i praktik flere steder og arbejdet på flere byggepladser, da jeg er uddannet håndværker. Så jeg føler virkelig, jeg har noget at holde det op imod, når jeg siger, at jeg har været på Danmarks bedste praktikplads. Projektet i Skanderborg er på mange måder kompliceret, men hos JFP formår man alligevel at få noget godt ud af det og sammen løse de ting, der så umulige ud. Når man selv føler sig opgivende, og tingene så alligevel lykkes, får man en masse positivt med derfra. Ud over det har jeg mødt en helt unik empati fra de andre medarbejdere. Hos JFP er der et særligt familiesammenhold og en forståelse for hinanden, som langt overgår noget, jeg tidligere har prøvet. Hos JFP går man meget op i at alle medarbejdere har det godt – blandt andet med gode forhold og fede sociale arrangementer. Det kommer der altså godt arbejde ud af på den anden side.”

Rachid Ahmed Rachid, praktikant 

keyboard_arrow_up