Praktikant til byggeplads søges

Helt ude i "stævnen" på Aarhus Ø bygger JFP 202 eksklusive lejligheder for Olav de Linde og søger derfor en praktikant til vores team på projektet fra august.

 

SHIP, Aarhus

Med en kongeplacering – helt ude i ’stævnen’ på Aarhus Ø – bygger JFP, SHIP: 202 eksklusive lejligheder som kronen på værket for den nye bydel. Og vi mangler en praktikant som en del af vores velfungerende team på byggepladsen.

Beboerne i SHIP kommer til at leve et privilegeret liv i et område, hvor de kan følge bøgeskovens smukke forvandling og lystsejlernes mange gøremål på land og til vands. Byggeriet er i fem etager med plads til 202 ejerlejligheder, der spænder fra toværelseslejligheder til de helt store eksklusive lejligheder. Projektet har et samlet etageareal på 24.800 m² - fordelt med 21.800 m² boliger, cirka 3.000 m² erhverv og en kælder på 11.800 m² med p-kælder og erhverv samt et gårdrum.

Er du den, vi mangler?
JFP søger den helt rigtige praktikant til denne spændende byggeplads. Det er vigtigt, at du er engageret, nysgerrig og har gåpåmod. Du kan forvente en interessant hverdag på byggepladsen som en del af vores team, hvor omgangstonen er uformel og ligetil. Du skal regne med at blive inddraget i planlægning, koordinering, kvalitetssikring, arbejdsmiljø, entreprisestyring og projektopfølgning. Du får også indblik i økonomistyring og vil medvirke i møder som UE-møder, sikkerhedsmøder, formandsmøder, logistikmøder, tidsplanlægningsmøder og fælles koordineringsmøder. Derudover kan du nyde godt af vores gode forhold på lige fod med dine kolleger – også hvad angår sociale arrangementer og andre goder.

Hvis du har lyst til at være med på holdet, så send venligst en ansøgning med foto og CV til Projektchef Lasse Lindkvist Hansen på mail: llh@jfp.dk

Maskinmester praktikant Michael Koustrup har været i praktik i 14 uger hos JFP:

”Jeg har været meget glad for at være i praktik hos JFP. Mine kompetencer er blevet testet i praksis, og min værktøjskasse har fået en del nye ting tilført. En af de ting, jeg har været særlig glad for, og som jeg kan høre adskiller sig fra flere af mine klassekammerater er, at jeg selvstændigt har fået lov til at løse opgaver. Jeg har i hele praktikperioden været på Generationernes Hus på Aarhus Ø og bl.a. været med til at udarbejde kontrakt på solafskærmning på byggeriet. Jeg har bidraget med at udarbejde analysen, fundet underleverandører og fået en prøveinstallation sat op. Derudover har jeg fået et godt indblik i hverdagen i entreprenørbranchen. JFP er én stor familie, og selvom jeg som praktikant som udgangspunkt kun var ansat i praktikperioden blev jeg inviteret med til sociale arrangementer og kvartalsmøder på hovedkontoret. Det har givet mig mulighed for at snakke med andre på andre byggerier og vidensdele. Det har været rigtig godt, og jeg har da også takket ja til ansættelse, når jeg om et par måneder er færdig med min bachelor opgave. Det glæder jeg mig til.”

keyboard_arrow_up