Praktikanter søges

I hovedentreprise renoverer JFP - Murer & Tømrer en boligkarré med 20 opgange på Amager.  

 

Store Mølle Vej, Amager

Boligkarréen på Store Mølle Vej på Amager er en statelig gammel karré fra århundredeskiftet. Karréen er ejet af Danske Ingeniøres Pensionskasse og skal føres op til en mere tidsvarende standard, ikke mindst ift. energiforbedringer. Samtidig etableres der med baggrund i markedets efterspørgsel 19 taglejligheder med tagterrasser, og der laves en gennemgribende renovering af opgange og kælderetage. Varmesystemet skiftes, og der laves helt ny tagkonstruktion.

Læs mere om projektet her: JFP Murer & Tømrer vinder deres største opgave til dato

Er du den, vi mangler?
For os er det vigtigt, at du er engageret, nysgerrig og har gåpåmod. Du kan forvente en spændende hverdag på byggepladsen som en del af et velfungerende team, hvor omgangstonen er uformel og ligetil. Du skal regne med at blive inddraget i planlægning, koordinering, kvalitetssikring, arbejdsmiljø, entreprisestyring og projektopfølgning. Du får også indblik i økonomistyring og vil medvirke i møder som UE-møder, sikkerhedsmøder, formandsmøder, logistikmøder, tidsplanlægningsmøder og fælles koordineringsmøder. Derudover kan du nyde godt af vores gode forhold på lige fod med dine kolleger – også hvad angår sociale arrangementer og andre goder.

Hvis du har lyst til at være med på holdet, så send venligst en ansøgning med foto og CV til Afdelingschef Morten Andreasen på mail: moa@jfp.dk 

 

Om JFP - Murer & Tømrer 
JFP Murer & Tømrer a/s (et datterselskab i JFP a/s) beskæftiger ca. 45 medarbejdere. Virksomheden, der er attraktivt beliggende i Herning og har afdelingskontor i København, løser såvel hoved- som totalentrepriser - aktiviteterne danner et stærkt fundament i koncernens samlede byggeaktivitet. JFP Murer & Tømrer a/s er inde i en stærk udvikling, både vest og øst for Storebælt.

 

keyboard_arrow_up