Tilbudschef - Herning

Stærk byggeprofil der kan vinde nye opgaver * muligt karriereskifte * solid virksomhed

 

Jobbet:

Med reference til salgsdirektøren og med udgangspunkt fra kontoret i Herning, får du det samlede ansvar for at udvikle og lede et dedikeret kalkulationsteam, bestående af p.t. fire interne kalkulationsfolk. Du skal sikre et højt niveau i de afgivne tilbud, hvilket bl.a. betyder maksimal fokus på vurdering og synliggørelse af risici. Du skal samtidig garantere, at alle tilbud overholder de gældende udbudskrav – det hele naturligvis med løbende fokus på økonomi, kvalitet og tidsplan. 

Du får det overordnede ansvar for prissætningen af alle tilbudssager i samarbejde med afdelingens tre kalkulatører samt en tilbudsprojekteringsleder. Du vil være den bærende kraft i udarbejdelse af selve tilbudsstrategien, ligesom du bliver involveret i hele værdikæden lige fra salgs- og tilbudsfasen, videre til overdragelsen, og frem til igangsætning af de enkelte projekter.

Kvalifikationer

Du har solid erfaring fra et lignende job i en større byggevirksomhed enten som dreven tilbudschef, kalkulatør, projektchef eller rådgivende ingeniør. Din erfaringsmæssige tilgang til denne opgave kan således være bred. Det er imidlertid afgørende, at du kan dit håndværk og har en dyb indsigt i byggeriets facetter og udfordringer samt en god forretningsforståelse.

Du trives naturligt med at tage ansvar og drive processen. Desuden er du en handlekraftig lederprofil og dygtig til at motivere din medarbejderstab via engagement og initiativ, ligesom du evner løbende at følge op på besluttede tiltag. Du er den, der går forrest, og du holder fast og bevarer overblikket, også når du kommer under pres. Derudover er du en god holdspiller, der kan samle et hold – også på tværs af organisationen.  Du er særdeles godt begavet, fremsynet og samtidig en dygtig købmand, der forstår markedet og ikke mindst kunderne samt deres rådgivere. Ligeledes har du et godt netværk, der tæller projektudviklere, rådgivere og underentreprenører.

Du besidder desuden gode kommunikations- og forhandlingsevner, og behersker flydende dansk i skrift og tale. 

Du tilbydes:

JFP vil fortsat være én af de bedste arbejdspladser inden for byggeriet. Dette stiller krav til ledelse, til virksomhedskulturen, til valget af projekter og ikke mindst til de medarbejdere, man tager med om bord.

Hos JFP har man de seneste år gennemført en række spændende byggerier både i Jylland og på Sjælland, herunder ikon byggerier og sygehusprojekter. Successen skyldes en række dygtige medarbejdere, der trives i et arbejdsmiljø med hurtige beslutningsprocesser, store frihedsgrader og en flad organisationsstruktur.

Hos JFP er muligheden for personlig og faglig udvikling, at tage ansvar og få indflydelse, gode arbejdsvilkår, fleksibilitet i arbejdsdagen og en god løn helt naturlige grundelementer for en medarbejder.

JFP skaber gode resultater, og virksomheden har en solid egenkapital og en solid ordrebog, hvilket også er med til at gøre JFP til en tryg arbejdsplads, hvor du kan sikre dig en spændende fremtid.

Er dette en udfordring for dig, bedes du uploade din ansøgning og dit detaljerede CV, mærket ”01.06.24” på denne side. Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Al henvendelse behandles fortroligt.             

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Ann-Sophie Christiansen
asc@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40

Line Fribæk Theodorsen
lft@eandersen.dk
Tlf.: +45 64 41 48 40

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
  

Søg stilling

keyboard_arrow_up