* Karrierestilling i solid byggevirksomhed * Egenproduktion * Hoved- og totalentrepriser


Tømrermester - Herning

Jobbet:

Med udgangspunkt fra hovedkontoret i Herning og med reference til en kompetent og nærværende Produktionschef, får du ansvar for vores tømrearbejde på byggeprojekter i hoved- og totalentreprise.

Din ledelsesopgave vil spænde bredt:

  • Selvstændigt at gennemføre tømrerentrepriser fra tilbud til aflevering er foretaget.
  • Ansvar for planlægning, indkøb og styring af større entrepriser.
  • opfølgning og kvalitetssikring over koordinering med de øvrige fagentrepriser
  • Ansvar for arbejdspladsledelsen på pladsen, herunder den daglige arbejdstilrettelæggelse af mandskab, materialer og maskiner.
  • Instruktion og vejledning af mandskab.
  • Kontakt til fagentreprenører
  • Efterkalkulation og evaluering af din fagentreprise, bliver ligeledes en del af din opgave.

Du kommer til at løse dine opgaver i et miljø præget af ”frihed under ansvar”. Du skal således trives med at tage ansvar og du skal motiveres af personlig udvikling. Der er tale om et job, hvor man i høj grad ønsker at udvikle dig og dit potentiale i virksomheden.

Kvalifikationer:

Den ideelle kandidat er uddannet håndværker suppleret med en uddannelse som bygningskonstruktør, eller ingeniør. Du har erfaring med entreprise-, bygge- eller projektledelse og du kan dokumentere, at du selvstændigt og med succes har styret byggeprojekter og -processer både målt på tid, økonomi og kvalitet. Du har en høj arbejdskapacitet og ikke mindst arbejdsmoral, og din lederstil afspejler gennemslagskraft, overblik og engagement.

Gode kommunikations- og forhandlingsevner er desuden væsentlige egenskaber, ligesom taler og forstår dansk i skrift og tale er påkrævet. Både din performance og dit potentiale ligger således noget over gennemsnittet inden for branchen.

Du tilbydes:

Et spændende og selvstændigt job I en økonomisk solid bygevirksomhed. Hvor du i dit samarbejde med engageret & kompetente kollegaer bliver en del af en flad og uformel organisation. Hvor der sættes pris på den uformelle omgangstone, professionalisme, handlekraft, samt hurtige beslutningsprocesser og godt humør. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Din ansøgning og dit CV sendes til job@jfp.dk, vil du høre yderligere om stillingen så kontakt Produktionschef Jesper Sørensen på tlf. 93637939 . Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.

 

keyboard_arrow_up