Totalentreprenør med ansvar og ekspertise

Totalentreprenør og hovedentreprenør

Med afdelinger i både Herning og København er JFP landsdækkende og udfører opgaver overalt i Danmark - som regel som total- eller hovedentreprenør. Lige fra boligbyggerier og erhvervsbyggeri til byggeri af offentlige institutioner – eksempelvis sygehuse, skoler og plejecentre. Vi bliver ofte valgt i forbindelse med store prækvalifikationer, og vi laver også meget gerne OPP-samarbejde. 

Professionel rådgivning

Uanset om man er ekspert i byggesager eller prøver kræfter med det første gang, er det en fordel at have rådgivere med på sidelinjen. Vi går gerne tidligt ind i dit projekt og bidrager med vores mange års erfaring - i tæt samarbejde med arkitekter og ingeniører - for at sikre, at alle muligheder bliver udnyttet. Det kan spare både tid, penge og ærgrelser. 

Effektiv byggestyring 

Der er tid og penge at spare ved en god byggestyring. JFP har 40 års erfaring med byggestyring for både store og små bygherrer – og på både store og små byggerier. Hos JFP bliver byggestyringen altid varetaget af en projektleder, der har det daglige ansvar for dit byggeprojekt. Derfor vil du aldrig opleve håndværkere, der skubber ansvaret fra sig og over på andre samarbejdspartnere. Du vil altid kunne få overblik og svar på dine spørgsmål ved at henvende dig til din projektleder. 

 

JFP's mange facetter

Ansvarlighed og bæredygtigt byggeri

Bæredygtigt byggeri er et spørgsmål om ansvarlighed. I forhold til vores medarbejdere, vores kunder og de, der efterfølgende skal arbejde og bo i de bygninger, vi opfører og renoverer. Derfor står bæredygtigt byggeri højt på vores ønskeliste. Ligeledes laver vi gerne DGNB–certificerede byggerier. At beskæftige sig med bæredygtigt byggeri kræver viden. Derfor følger vi nøje udviklingen op området – både i udlandet og i Danmark.

Renovering - offentligt og privat

Der kan være fornuft og god økonomi i at renovere i stedet for at bygge nyt. JFP har stor erfaring med renoveringsopgaver - også med de renoveringsopgaver, hvor medarbejdere eller beboere stadig skal fungere midt på byggepladsen, mens arbejdet står på. Vi har den nødvendige erfaring, som kan sikre, at både bygherren og beboerne eller medarbejderne får en god oplevelse, når hverdagsliv og renovering skal gå op i en højere enhed.

Faste partnere sikrer godt resultat

Et godt byggeri kræver tæt samarbejde, god dialog og tillid. Det skaber man nemmest, hvis man kender hinanden. Derfor har vi en lang række faste samarbejdspartnere, inden for de forskellige faggrupper, som vi gerne samarbejder med. Deriblandt også vores datterselskab JFP Murer & Tømrer. Det sikrer vores fleksibilitet og leveringssikkerhed, at vi har folk i koncernen, der er specialister i murer-, tømrer- og betonarbejde. 

"JFP er professionelle, løsningsorienterede og anvender blandt andet it til mangel- og kvalitetsstyring, så de er på forkant med udviklingen."

- Ingelise Thune, bygherrerådgiver, Kommunale Ejendommme, Herning Kommune

keyboard_arrow_up