DNU-S1, Det Nye Universitetshospital i Aarhus

Der skal muskler til

"Jeg har arbejdet sammen med Jørgen Friis Poulsen, siden de vandt licitationen på to hovedentrepriser til område S1 på Det Nye Universitetshospital i Aarhus (DNU). Der var tale om 13.500 kvm. etageareal. Sidenhen har de også vundet råhusentreprisen på ca. 40.000 kvm. etagemeter på område S2. For nylig er de så blevet prækvalificeret til S4, hvilket ikke forbavser mig med den performance, de yder.

Vi taler godt sammen, og der er en god stemning. Bevares, vi kender naturligvis vores roller, men et samarbejdsforhold er i væsentlig udstrækning baseret på tillid til, at man overholder aftaler, leverer kvalitet, tager initiativer, håndterer udfordringer og byder ind med løsninger. I det daglige skal et megaprojekt som dette fungere på tillid og en tro på hinanden. Ganske enkelt.

Gennem hele forløbet har jeg oplevet Jørgen Friis Poulsen som yderst professionelle. Det er godt, det de laver, og der er fremdrift i deres projekter. Der skal immervæk muskler til at løfte projekter af denne størrelse, og de stiller altid op med stærkeste team."

Hans-Ulrik Rasmussen, projektleder
Projektafdelingen for Det Nye Universitetshospital i Aarhus

Se referencen her

keyboard_arrow_up